2. shadow ban

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
sitemin 3. dili için manuel pinleme yapıyorum. ilk 2 sitede sorun yaşamadım fakat almanca için oluşturduğum hesaba pinleme yaparken ilk seferinde shadowa düştü. 2 gün önce yeniden hesap açıp yeni bi subdomain üzerinden tekrar pinleme başlattım. biraz önce o da shadow a düşmüş.

ilk shadowu yediğimde herhalde görsel özgünleştirmesi yapmadığımdan ve günde 8-10 konu pinlediğimden yani çok sayıda pinleme yaptığımdan diye düşündüm o yüzden yeni subda görsellere çerçeve ve efekt ekledim, gün içinde önce 3 konu, gün ortasında 3 konu daha ve akşam 1 konu olmak üzere 7 konu pinledim. her konu ortalama 40-50 görselden oluşuyor. bu da shadowa düştü.

işin garip tarafı sitenin 2. subdomainini kurarken de günde çok sayıda konu pinlediğim oluyodu ve shadowa düşmedi hiç. bu olayın başka forumda açılan shadow ban konularının ardından yaşanması yeni bi önlem olabileceği ihtimalini doğuruyor. hadi api ile token ile botlarla pinleyenlerin shadowa düşmeleri neyse de, eliyle yükleme yapanı da shadow a yollamaları beklemediğim bi durumdu.

3. denememde deneyeceklerim şöyle;

kullandığım portable browser önceki 2 tanesinde farklı sürümdü. o sürümü tekrar kopyalayıp onun üzerinden işlem yapıcam
günde 5 konudan fazla pinleme yapmıcam
görsel özgünleştirme ile uğraşmıcam çünkü shadowun onla alakası olmadığını gördüm

sizin öneriniz varsa bilmek isterim.