Adsense Ads.Txt Dosyası Nasıl Ayarlanır?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Google adsense'nin yaptığı güncellemelerden birisi olan ads.txt ( site doğrulama ) adsense kullanıcılarının hesaplarında koruma görevi sağlamaktadir.

Bunu nasıl yapacağınızı basitçe sizlere anlatacağım.

Öncelikle varolan adsense hesabınıza bu şekilde bir uyarı geliyorsa, alttaki uyarı olan İNDİR butonuyla dosyayı indirdikten sonra:

indirr.png

Adsense hesabınızdaki bağlı olan domaininizin, FTP hesabını açarak public_html dosyasının içerisine indirmiş olduğunuz ads.txt dosyasını atarak işlemi tamamlayin.

ads.png

Bu işlemi yapamıyan arkadaşlar, konu altından yazabilirler.

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam ben yapamadım. Naptıysam public.html ye ulaşamıyorum

Mehkut06

webmasterfrm
Pin to pin için plesk panelli vds aldım. Domaine bağlayıp wordpress e kur dedim otomatik kuruldu. Siteye tıklayınca selam dünya yazısının olduğu sayfa geliyor. Ana domaini boş bırakıp. Subdomainlere site kuracaktım. Ana domainde adsense bağlamak için in dek.html yi bulmak için fikezillayı açtım. İp no isim şifre girdim bağlandı. Filezillada sadece bilgisayar c d e klasörleri gözüküyor. Tecrübesiz olduğum için pleske kur dedim kurdu otomatik olarak. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Pin to pin için plesk panelli vds aldım. Domaine bağlayıp wordpress e kur dedim otomatik kuruldu. Siteye tıklayınca selam dünya yazısının olduğu sayfa geliyor. Ana domaini boş bırakıp. Subdomainlere site kuracaktım. Ana domainde adsense bağlamak için in dek.html yi bulmak için fikezillayı açtım. İp no isim şifre girdim bağlandı. Filezillada sadece bilgisayar c d e klasörleri gözüküyor. Tecrübesiz olduğum için pleske kur dedim kurdu otomatik olarak. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Plesk panel ise, httpdocs klasörünün içine atacaksınız.

Mehkut06

webmasterfrm
Valla tolga bey 2buçuk gündür bununla uğraşıyorum. İstedim ana domaini doğrulayıp adsense kodunu eklemek.hocam acaba üstün körü anlatırmısınız. Plesk üstünden

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Valla tolga bey 2buçuk gündür bununla uğraşıyorum. İstedim ana domaini doğrulayıp adsense kodunu eklemek.hocam acaba üstün körü anlatırmısınız. Plesk üstünden
Basit yoldan anlatayım.

Plesk panelden Dosya Yöneticisi kısmına girerek, varolan ads.txt dosyasını httpdocs klasörünün içerisine atacaksınız.