Adsense hesap yönetimi hakkında

Conqueror

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhabalar,

Kafamda şöyle bir plan var, ne kadar mantıklıdır bilemiyorum. Size de danışmak istedim.
https://www.olwa.net/konular/adsens...on-tr-de-ve-uk-domain-onaysiz-adsenseler.327/ adresinden domainsiz ve pinsiz adsense hesabı temin edeyim diyorum.
Sonra bir domain register edeyim ve adsense'ye uygun bir içerik hazırlayayım. Sonra onaya göndereyim. Eğer olur da onaylanır ise de, https://www.olwa.net/konular/ingiltere-adsense-pin-onayi-icin-adres-hizmeti.98/ adresindeki hizmeti alayım diyorum.

Yani bana sadece kaliteli site içeriği yapmak kalacak. Adsense hesabı hazır alıp, kaliteli içeriği başarabilirsem de onaya göndereyim ve onaylanırsa da pin isteyeyim. Böylece yurtdışı adsense hesabım olmuş olur.

Ama burada dikkat etmem gerekenler nelerdir. Özellikle ingiltere hesabı temin edebilmek için.
  • Domain Türkçe olsa olur mu ?
  • Domain yabancı olsun diyelim hadi. İçerik Türkçe olsa olur mu ?
  • Hadi her şey yolunda gitti onay aldık ve adsensem var diyelim. Adsense hesabımıza Türkiyeden girsek sorun olur mu ? (Gizli sekmeden)
  • Yani hem ikinci adsensem olduğunun anlaşılmaması için, hem de hesabı dikkatli kullanabilmek adına, nelere dikkat etmek gerekir ?
  • Payoner hesabı mı temin etmek gerekir ?
  • Adım adım, dikkat edilecekler listesi nedir, bu konuda bilgi verebilir misiniz.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Adsense Onay için dikkat etmen gerekenler bölümüne cevap olarak,

1) Domainin türkçe veya yabancı olması kullanacağınız sektöre bağlı. İstediğiniz alan adını seçebilirsiniz.
2) Domain ile içeriğin adsense onayı ile alakası yok. İngilizce domaine bile türkçe özgün içeriklerle onay alma şansın var. Henüz dil ayrımı olarak bir politika gelmedi adsenseye.
3) Varsa sanal sunucudan giriş yapabilirsiniz. Diğer yöntemler belli zaten kimisi VPN kullanarak giriyor en sevdiğim ( Gizli Sekme ) 2 senedir 1-2 defa aynı hesabınız var uyarısı aldım. Farklı numara ve farklı bilgiler olan mail ile çözüldü. (Başıma gelen tecrübeyle yazıyorum.)
4) Bu seçenek için 3. bi üstteki yani söylediğim gibi genelde 3-5 adsense hesabı olanlar Gizli sekme kullanıyorlar. Daha garanti olsun isterseniz sanal sunucu veya VPN.
5) Payoneer bu aralar problemli, firmada parasal kriz yönünden sorunlar var sanırım. Şuan için Transferwise en ideali.

Hesaplara giriş yaparken banlanacak veya hesabım yakalanacak korkusuyla giriş yaparsanız, emin olun başınıza daha erken geliyor :) Herşeyi akışına bırakın.

Hayırlı forumlar.

Conqueror

webmasterfrm
Öncelikle teşekkür ederim cevap için. O zaman ingilizce bir domain alıp, içersine özgün Türkçe makaleler girerek bir şansımı deneyeceğim.
Şunu yapsam nasıl olur adsenseye girmek için ; Vodafone Mobil hattımın internetini kullanıp, gizli sekmeden girmek. Ya da kendi makineme kurulu olan, Vmware sanal windows işletim sisteminden (temiz browser) ve gizli sekmesinden girsem. Bu sefer mobil ip bile olsa, Türkiye ip'sinden giriş yapmak yine risk içerir mi aceba diye düşündüm.
Payoneer'deki sıkıntıyı duydum bu aralar. Transferwise denenebilir ama bu işlem açıkcası son işlem. Yani finansal banka bilgilerinin girilmesi aşaması.

Burada da aklıma bazen şu sorular geliyor. Finansal bilgilerimi tanıtmak istediğimde, isim ne olmalı. Kendi adı soyadımı kullanarak mı transferwise'ın ibanını yazmalıyım. Sizler bu adımı nasıl aşıyorsunuz.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Öncelikle teşekkür ederim cevap için. O zaman ingilizce bir domain alıp, içersine özgün Türkçe makaleler girerek bir şansımı deneyeceğim.
Şunu yapsam nasıl olur adsenseye girmek için ; Vodafone Mobil hattımın internetini kullanıp, gizli sekmeden girmek. Ya da kendi makineme kurulu olan, Vmware sanal windows işletim sisteminden (temiz browser) ve gizli sekmesinden girsem. Bu sefer mobil ip bile olsa, Türkiye ip'sinden giriş yapmak yine risk içerir mi aceba diye düşündüm.
Payoneer'deki sıkıntıyı duydum bu aralar. Transferwise denenebilir ama bu işlem açıkcası son işlem. Yani finansal banka bilgilerinin girilmesi aşaması.

Burada da aklıma bazen şu sorular geliyor. Finansal bilgilerimi tanıtmak istediğimde, isim ne olmalı. Kendi adı soyadımı kullanarak mı transferwise'ın ibanını yazmalıyım. Sizler bu adımı nasıl aşıyorsunuz.

Evet mobil veri netinden de faydanalabilirsiniz.

Ödeme konusu son aşama kazanç sağladıktan sonra tekrar yazın detayları anlatırız :)

Conqueror

webmasterfrm
Teşekkür ederim ilginiz için. Bir ilerleme kaydettiğimde tekrardan konuya yazmaya çalışacağım.
Öncelikle siteyi bitirmeye çalışayım.