Adsense Onaya Gönderme Limiti ve 30 Gün Engeli

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Adsense'nin sürekli abuk subuk redlerine istinaden bende tekrar tekrar göndererek inatlaşmanın sonucu maalesef aşağıdaki gibidir :)

Sanıyorum ki 10 defa gönderme limitiniz mevcut. Kabataslak limitleri 10 gibi görünüyor. Onaya gönderirken dikkat etmenizde fayda var.

Siteyi kaldırıp tekrar gönderdiğinde de aynı reddi vermekte. Kesinlikle bir faydası yok :)

1581415574231.png

suatatila

webmasterfrm
Walla güzelim site yaptım, takribi 50 makale girdim. Ne fayda, 4. kez red yedi. Ben de bekletiyorum şuan için. Birde böyle deneyelim. Site açılalı 2 aydan fazla oldu bu arada...

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Walla güzelim site yaptım, takribi 50 makale girdim. Ne fayda, 4. kez red yedi. Ben de bekletiyorum şuan için. Birde böyle deneyelim. Site açılalı 2 aydan fazla oldu bu arada...

Bekletmek çözüm değil genelde gelen red hataları belli zaten. Politika ihlali geliyorsa tema değişikliği yapacaksınız. İçerik yok diyorsa bazen tekrar gönderdiğin zaman onaylanabiliyor ama yine de 3-5 içerik daha ekleyip tekrar yollayabilirsiniz. Buna ek olarak diğer red olayları da yeni yeni adsense'nin güncellemelerinden biri.

Sonuç olarak genelde gelen red cevapları belli :)

suatatila

webmasterfrm
Bekletmemdeki maksat, webmaster tools ile sitenin index alması ve doğal ziyaretçinin gelmesini beklemem. Google böylece sever diye ümit ediyorum :)

Dreamer

webmasterfrm
Aynı sorunu bende yaşadım bekledim tekrar gönderdim yine red geldi :LOL: