Adsense Toplama İçerikten Ban.

Gokhan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhabalar,

Adsense şuanda herkesi temizliyor sanırsam. Bende bu furyaya katıldım, büyük olasılıkla pintrest işi yapan herkes bu furyaya katıldı.

Merhaba,

Bu e-posta, yayıncı hesabınızın (Yayıncı Kodu: pub----) AdSense program politikalarımıza uygun olmadığının saptandığını ve sonuç olarak devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma işlevleri devre dışı bırakılacaktır.
Tüm yayıncılarımızı program politikalarımıza uygun olup olmadıklarını tespit etmek için düzenli olarak inceliyoruz. Yakın zamanda hesabınızda yapılan bir incelemede uzmanlarımız, hesabınızın aşağıdaki politikalara uymadığını tespit etti:

Bulunan ihlaller:
Değerli envanter: Toplama içerik:
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır. Daha fazla bilgi edinmek amacıyla lütfen hiç değer katılmamış zayıf içerik için Google'ın Web Yöneticisi kalite yönergelerini inceleyin.

Herkese Büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

freusty

webmasterfrm
pintopin mi çalışıyordunuz? spam mıydı bu adsense e bağlı tüm siteler. oto içerik mü yükleniyordu her gün.

sitenizle ilgili detayları paylaşırsanız seviniriz. kaç görsel vardı, her görsel ayrı sayfada ve bu sayfalarda da 3-5 reklam mı yer alıyordu vs.

Gokhan

webmasterfrm
Pinto Pin yapıyordum, Başka sitelerim de var tabiki ama bayadır yapmıyordum spam yedikten sonra bıraktım 1 tane sub vardı o duruyordu çok reklam yoktu ama işte ona dokundu hepsini götürdü :) Kısa ve öz

scylla

webmasterfrm
ilk defa adam akıllı kazanmaya başladık, olana bak? pin to pin olup gitmeyen var mı?

Gokhan

webmasterfrm
Yılmak yokta üstat adsense gitti şimdi yeni adsense al site onaylat yeni domain al vs vs :) kaç ay geriye atacak bizleri şimdi. Şimdi elinde olan adsenseler patlama yapacak millet fiyatları uçuracak napalım bekleyip göreceğiz.

scylla

webmasterfrm
Yılmak yokta üstat adsense gitti şimdi yeni adsense al site onaylat yeni domain al vs vs :) kaç ay geriye atacak bizleri şimdi. Şimdi elinde olan adsenseler patlama yapacak millet fiyatları uçuracak napalım bekleyip göreceğiz.

pin to pin i artık tamamen engellemez mi? yeni hesaplar banlanmaz mı?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
yaklaşık olarak 4 bin tl içeride kaldı ama canı saolsun kazandırcağını kazandırmıstı adsense hesabım çok dar zamanlarda işimi gördü :)

peki ne yapmalı ?

köşede bulundurduğum adsenseyi feda olsun diyerekten 301 yapmaya koyuldum .

nasıl yaptım ?

adsense ban yiyen site içeriklerimi , temiz olan adsenseye birebir kopyaladım.
örnek vereyim .
yılbasi.olwa.net diye ban yiyen adsensenizde sub var
yeni adsensede yilbası.fıstık.com diye sub açıyorum
yılbasi.olwa.net in herşeyiyle >>>>>>>>>>> yılbasi.fıstık.com a kopyalıyorum.

daha sonra ban yiyen adsensedeki sub ların içini bir güzel temizliyorum hiçbir dosya bırakmıyorum.
ve bir tane .htaccess yönlendirme olusturuyorum.
oldu bitti
ve artık diyoruzki kazandırdığı kadar kazandırsın isterse buda ban yesin canı saolsun :)

yusufziya41

webmasterfrm
yaklaşık olarak 4 bin tl içeride kaldı ama canı saolsun kazandırcağını kazandırmıstı adsense hesabım çok dar zamanlarda işimi gördü :)

peki ne yapmalı ?

köşede bulundurduğum adsenseyi feda olsun diyerekten 301 yapmaya koyuldum .

nasıl yaptım ?

adsense ban yiyen site içeriklerimi , temiz olan adsenseye birebir kopyaladım.
örnek vereyim .
yılbasi.olwa.net diye ban yiyen adsensenizde sub var
yeni adsensede yilbası.fıstık.com diye sub açıyorum
yılbasi.olwa.net in herşeyiyle >>>>>>>>>>> yılbasi.fıstık.com a kopyalıyorum.

daha sonra ban yiyen adsensedeki sub ların içini bir güzel temizliyorum hiçbir dosya bırakmıyorum.
ve bir tane .htaccess yönlendirme olusturuyorum.
oldu bitti
ve artık diyoruzki kazandırdığı kadar kazandırsın isterse buda ban yesin canı saolsun :)

htaccess kodu nasıl olmalı. Yardımcı olur musunuz?