Domaini Hostinge Taşıma İle İlgili Sorum Var

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
şu an godaddy üzerinde domain + hosting paketim mevcut 1 senelik. buradaki domaine adsense onayı alamadığım için(mimlendi muhtemelen) sıfır domain alıp bu hostinge bağlamak istiyorum. mevcut domaini de boşa çıkarmak istiyorum. fakat bu domainde lisanslı tema mevcut. istediğim net olarak şu.

- yeni domaini mevcut hostinge bağlıcam
- eski domain boşa çıkacak
- yeni domainde eski domainin lisanslı temasını aktif bi şekilde sorunsuz kullanmak istiyorum.

bu konuda sorun yaşar mıyım arkadaşlar? beni yönlendirir misiniz nasıl yapacağıma dair. yeni domaini de godaddy üzerinden aldım.

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Öncelikle mevcut hostinginizdeki domain için godaddyy destek birimiyle iletişime geçeceksiniz.

Aldığınız lisanslı tema eğer eski domaine özel lisans işlemi yapılmadıysa kullanabilirsiniz.

domaine özel bi lisans yaptığımı hatırlamıyorum işlem sırası şöyleydi. domaine wordpress i kurdum. ardından temayı ekledim. lisans girdim. olay bundan ibaret. zaten sıfırdan tema kurmak vs istemiyorum sadece şu an siteme a.com domainden bağlanıyorken onu iptal edip yeni aldığım b.com domainiyle erişmek istiyorum.