En çok tıklanan keywordler

Mehkut06

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
evet arkadaşlar adsense kazançları reklam tıklamalarından geliyor.kazanç tık sayısıyla ve sayfa to oranıyla doğru orantılı.keyword tıklama sayısını ülkelere göre gösterebilecek bir site yada program var mı.
evet var..ben birini yazıyım..AHREFS...Ama çok pahalı ..bulmanın başka bir yolu varmı...
2018 yılı en çok tıklanan keyword listesinde 3 numaralı ; x box
tabiki bu ABD için ve dil olarak ingilizce

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mehkut06

webmasterfrm
Abd için çok değerli bir keyword konusuna kimse birşey yazmamış. Bu keyword ü parayla bile alamassınız arkadaşlar. Benden söylemesi

Gokhan

webmasterfrm
Bazı yerlerde 2m yerine 100k bul arama hacminde m yerine k bul kelime orada salir diyor. Kimisi repin kelime bul millet repine bakıyor diyor. Repinlikbuluyorsun repin yapıyorlar burada çözemediğim. Repinemi bakacağım 2m aramasinami yoksa 100k kelime orn. Declaration key diyorum. Bunu bama biri aciklasinartik ??

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam verdiğim keyword ü repin pinkey clüb e yapıştır. Ordan 10tane al board oluştur. Devamet

Celik

webmasterfrm
Ahrefs kullanacak arkadaşlar 7 gün 7 dolar ile başlangıç yapın. Bunu yaparken sanal kredi kartı oluşturun içine 7dolara denk tl bakiye gönderin.
7 gün sonra tekrar farklı bir email adresi ve aynı sanal kart ile hesap oluşturabilirsiniz.
Bu döngü ile sürekli kullanabilirsiniz arkadaşlar.

Mehkut06

webmasterfrm
Ahrefs in 30 günlüğünü 30 liraya satan arkadaşlar var .çok rastladım ben