Google Admob ile Adsense Site Ekle Bölümü Açılması

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Muhtemelen ilerleyen zamanlarda google bunun da icabına bakacaktır. O zamana kadar şimdilik fazlasıyla işinize yarayabileceğini düşündüm :) Bazı adsense uzmanları bunun farkında zaten ama bilmeyenler için paylaşalım istedik.

Site Ekle kısmı açık olmayan yeni gönderdiğiniz bir adsense hesabıyla deneyebilirsiniz. Denedim ve anında Site Ekle kısmı açıldı.

google admob sayfasına giderek işlemlere devam devam diye geçiştirdikten sonra karşımıza admob'un en son aşağıdaki görselle karşılaşacaksınız.

1587293293258.png

Daha sonra domain gönderdiğiniz adsense'yi f5 ile yenilediğinizde, aşağıdaki gibi Site EKLE kısmının açık olduğunu göreceksiniz.

1587293351049.png

Son olarak açıldıktan sonraki ana sayfa görüntüsü, farkettiyseniz ilk gönderdiğim site halen inceleniyor olarak görünmekte, fakat Site EKLE kısmında görünmüyor :) Çünkü daha önce göndermiş olduğum adsenseyi kullanarak yaptım.

Hepsi bu kadar :)

1587293951143.png

mhls

webmasterfrm
Konu sahibi tarafından düzenlendi:

gastara

webmasterfrm
Arkadaşlar güncel yöntem hakkında yardımcı olabilecek var mı? Ben sürekli başka adsense hesabınız mevcuttur gibi hata alıyorum. Bu tarz yöntemlerle site ekle bölümünü açsam düzelir mi?