Hangi Forum Sistemi Sizin için...?

Hangi Forum Sistemi Sizin için...?

• vBulletin

Kullanılan: 1 14.3%
  • XenForo

Kullanılan: 6 85.7%
  • MyBB

Kullanılan: 0 0.0%
  • SMF

• PhpBB

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    7

RuLeT

Olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Forum siteleri eskisi gibi pek rağbet görmesede yinede belli başlı kullanıcı kitlesi vardır elbette.

Sizler için forum sistemleri arasında, yazılımsal, SEO, kullanım, kolaylık vb. Özellikleri ile olumlu bulduğunuz hangisi?

Tercih ettiğiniz forum yazılımını artısı ve eksisi olarak yorum kısmında belirtebilirsiniz..

Alpagu

Ne mutlu Türküm diyene!
Administrator
Eskiden olsa vbulletindi ama 4. Serisine gecince bitti benim gözümde. Suanda xenforo yeni sayıları yeni derken kac yıl olsa da gozumdr yenidir güzel zamanla alışıyor insan xenforo'ya

ScienceTeacher

webmasterfrm
Forum sistemi rağbet görmese de lafına katılmıyorum hocam. Konuyu baltalamak için yazmadım ama bence önemi daha da artacak yani ben bir sorunla karşılaştığımda benim sorunumu forumdan başka hiç bir yer çözemiyor. Ya da dolandırılıyorsun, forumlar çok güzel ortamlar insanın genel kültür düzeyini artırıyor. Ben çok seviyorum kendimi geliştiriyorum. :)

Soruya gelince de pek anlamam temalardan Xenforo kelimesini çok duyduğumu söyleyebilirim.

Alpagu

Ne mutlu Türküm diyene!
Administrator
Forum sistemi rağbet görmese de lafına katılmıyorum hocam. Konuyu baltalamak için yazmadım ama bence önemi daha da artacak yani ben bir sorunla karşılaştığımda benim sorunumu forumdan başka hiç bir yer çözemiyor. Ya da dolandırılıyorsun, forumlar çok güzel ortamlar insanın genel kültür düzeyini artırıyor. Ben çok seviyorum kendimi geliştiriyorum. :)

Soruya gelince de pek anlamam temalardan Xenforo kelimesini çok duyduğumu söyleyebilirim.
Forum'u güzel şekilde kullanılırsa gayet çok güzel ortam oluyor. her konuda yardımlaşma , bilgi edinme sorunları çözümü v.b çok şey

RuLeT

Olwa.net
webmasterfrm

Yok ne baltalaması. Aksine eleştiriler için açmış bulundum konuyu. Rağbet derken eskisi gibi insanların sorunlarına yardımsever kişiler, aktiflik, ortamlar vb. Bakımından belirtmek istedim burada bir yanlış anlamanıza sebep olmasın. Bizim burada bulunma amacımız zaten o değil mi..

Hayırlı forumlar dilerim. ?