Menü Butonlarında Boş Sayfa Sorunu

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
tıkladığım tüm menü butonlarında karşıma bomboş sayfa çıkıyor. hangisi olursa olsun. öğlen sorun yoktu fakat cloudflare sonrası kontrol ettiğimde bu sorunla karşılaştım. sorun cloudflare zannedip tamamen sildim fakat değişen bi şey olmadı. bi fikri olan var mı?

anasayfa açılıyor. anasayfadan içeriklere giriş oluyor. menüler çalışmıyor.

fulbaibu

webmasterfrm
Yakından bakmadan bişey demek zor ancak sorun öncesi herhangi bir eklenti kurdunuz mu? Menüye tıkladığınızda URL yolu nasıl?

freusty

webmasterfrm
sorun çözüldü. all in seo pack eklentisi yüzündenmiş. önce db den eklentilerin tümünü kaldırdım sorun halloldu sonra sıkıntılı eklentiyi buldum.

yoast üzerine kurmuştum bot girişlerini engellemek için. tahmin etmiyodum ondan kaynaklancağını neyse ki halloldu. cloudflare i tekrar kuruyorum umarım sorunsuz çalışır artık.

fulbaibu

webmasterfrm
sorun çözüldü. all in seo pack eklentisi yüzündenmiş. önce db den eklentilerin tümünü kaldırdım sorun halloldu sonra sıkıntılı eklentiyi buldum.

yoast üzerine kurmuştum bot girişlerini engellemek için. tahmin etmiyodum ondan kaynaklancağını neyse ki halloldu. cloudflare i tekrar kuruyorum umarım sorunsuz çalışır artık.

çözüldüğüne sevindim hocam.