Pinterest .com uzantılı domain zorunluluğu getirenler | YANLIŞ BİLGİ

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Son zamanlar da pinterest spam işiyle uğraşan arkadaşlarımız .com domain kullanılması gerektiğini ve .com uzantılı domain kullanımının shadow ve ban yemediğinden bahsediliyor.

Arkadaşlar şunu açıkca dile getirelim ki, pinterest de domain zorunluluğu hiçbir şekilde yoktur. Bu durumu hepimiz benimseyip hemfikir olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Spam yapan arkadaşlar zaten pinterest de hangi domainlerin kullanıldığını çok iyi farkındalar :) Bu durumu şununla netleştirelim..

Delinin biri kuyuya taş atıyor, arkasından da diğerleri koşarak gidiyor peşinden :)

Pinterest hiçbir şekilde domain ayırt etmiyor. Gelen güncellemelerle birlikte spam yapıldığı farkedildiğin de direk shadow veya domain pinterest tarafından banlanabiliyor.

mkaan

webmasterfrm
pinterest bazen çok abartıyor günlük kullanmak istiyorum bir kaç paylaşım yapınca direkt ban sürekli paylaşımda değil o yüzden kazanç sağlama dışında kullanılmaz ben bıraktım ban olayından 10 gün kadar önce vds çöktü o sırada kızdım ama adsense kurtardık daha yeni başlamıştım zarar etmeden bıraktım

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
pinterest bazen çok abartıyor günlük kullanmak istiyorum bir kaç paylaşım yapınca direkt ban sürekli paylaşımda değil o yüzden kazanç sağlama dışında kullanılmaz ben bıraktım ban olayından 10 gün kadar önce vds çöktü o sırada kızdım ama adsense kurtardık daha yeni başlamıştım zarar etmeden bıraktım

Maalesef artık o stabil kullandığımız pa ve sap eklentileri pinterest tarafından mimlendi. Başka bir paylaşım sistemi yaratın veya yaratmaya çalışın. Kurtulamazsınız o eklentileri kullandığınızı sürece :)