Pinterest pin to pin nedir? Nasıl kazanç sağlanır?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhaba değerli olwa.net üyeleri;

Son zamanların ilgi gören ve kazanç kapısı olarak merak sardığımız bu pinterest nedir? nasıl para kazanılır? sizlere detaylıca anlatmaya çalışacağım.

Pinterest, her türlü görselin paylaşıldığı ve pano sistemiyle çalışan bir sosyal platformdur. İlk kez Aralık 2009'da Ben Silbermann, Evan Sharp ve Paul Sciarra tarafından kavramsallaştırılmıştır. 2010 yılında sosyal medya platformları arasına dahil olan Pinterest, 2011 yılında büyük bir patlama ile popülerlik kazanmıştır. 70 milyon üzeri kullanıcıya sahip bir platformdur.

Pinterest bu yönüyle birçok kullanıcıya ekmek kapısı olmuştur. Pin to pin dediğimiz mantık ise, tamamen otomatik 1 veya birden fazla hali hazırda olan eklentinin pinterest'den resim alıp başka bir eklentiyle resim paylaşma durumuna, pin to pin diyoruz diğer adıyla spam yapmak. Peki bu basit olarak görünen sistemden herkes faydanalabilir mi ? Aslına bakıcak olursanız wordpress bilgisine sahip olan biri, rahatlıkla pin to pin sistemini kururak para kazanmaya başlayabilir.

Pinterest resim paylaşma konusunda dipsiz bir kuyu. Hiçbir şekilde sistem değişmediği sürece rahatlıkla kısa süre içerisinde kazanç sağlayabilirsiniz.. Size önerebileceğim tek şey, bıkmadan yılmadan site açarak bu kazanç kapısının sürekliliğini sağlamaktır. Aksi takdirde pin to pin dediğimiz spam olayı belli bir süre sonra pinterest yetkilileri tarafından tespit edilerek, manüpüle ( engelleme ) yapmaktadirlar.

Pinterest ( pin to pin ) için kısaca gerekli olanları yapılması gerekenleri kısaca özetleyeceğim. Forum içerisinde de bununla alakalı ücretsiz eğitimimiz verilmiş bulunmakta.

''
EĞİTİM İÇİN TIKLAYIN ''

1)
Pinterest sisteminiz için öncelikle, bir HOSTİNG firmasından VDS veya Dedicated almanız gerekmekte, siteleriniz hızlı ve stabil çalışabilmesi adına.

2) Bu sistemi mantıklı kullanabilmeniz ve doğru şekilde ilerleyebilmeniz için, kesinlikle wordpress kurulumunu bilmeniz gerekmekte. Açabildiğiniz kadar sub domain açarak pinterest sistemi için kullanmanız.

3) Social auto poster, worpress automatic, wordpress pinterest automatic gibi eklentilerin kurulumu ve ayarlamaları.

4) Pinterest hesabının açılması, gerekli panoların wordpressteki açtığınız panolarla eşleştirilmesi eklentilerle.. '' SAP ( social auto poster ile yapılmış - eğitimimiz de mevcut. ''

5) Ad İnserter eklentisi ile, adsense reklam yerleşiminin yapılması. Forum içerisinde Pinterest kategorisinde mevcut.

Son olarak yapmanız gereken sadece, pinterest hesaplarının kontrolü. Buradan ilgili kişiyle irtabata geçip pinterest hesap kontrol scripti kurarak hesaplarınızı takip edebilirsiniz.

Elimden geldiğince kısa ve öz anlatım yapmak istedim. Detaylar Pinterest bölümünde eğitimler, eklentiler, temalar kısmından aradıklarınızı bulabilirsiniz. Bol kazançlar, hayırlı forumlar dileriz.