Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pintereste görsel yüklerken açıklama kısmına sadece etiket girmek ?
Etiketler instagram stili olması lazım. #bedroomideas #minimalistbedroom #master #bedroom #cozybedroom #bohemian vs vs olması lazım. instagram Mantığı gidiyor Pintrest kolay gelsin.
Etiketler instagram stili olması lazım. #bedroomideas #minimalistbedroom #master #bedroom #cozybedroom #bohemian vs vs olması lazım. instagram Mantığı gidiyor Pintrest kolay gelsin.
Çok etiket her daim sıkıntı çıkartır spam alabilir vs vs pintrest günden güne değişiyor ben pinlemede genelde 7 yi geçmiyorum daha doğrusu bazı arkadaşlar nasıl der bilmiyorum. Uzun zamandır başlamadım pinlemeye ama genelde yaptığımda 7 tag yapıyordum.
Etiketler eskisi kadar etkili değiller gibi. Örneğin panolara etiket girmenin hiçbir etkisi yoktur. Yalnış hatırlamıyorsam Max 15 adet( pintereste göre )girme hakkınız var. Bence aralarından iyi seçilmiş uzun kuyrulu kelimeler tercih edilmeli.
Son güncellemeden sonra etiketin bir anlamı kalmadı gibi , etiketsiz basıp üst sıralara çıkan çok resim var.
Deneyebilirsiniz önceden arama kısmından # li arama yapınca her kelime çıkardı şimdi çoğu çıkmıyor seçerken özen göstermek fark yaratabilir tam mantık yürütemiyorum