Pintereste görsel yüklerken açıklama kısmına sadece etiket girmek ?

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
sorun yaratır mı arkadaşlar ne dersiniz?

şu gördüğünüz alana

qDpUCB.png

şu tarz, yalnızca içerikle ilgili etiketleri giriyorum.

YWKp7H.png

Gokhan

webmasterfrm
Etiketler instagram stili olması lazım. #bedroomideas #minimalistbedroom #master #bedroom #cozybedroom #bohemian vs vs olması lazım. instagram Mantığı gidiyor Pintrest kolay gelsin.

freusty

webmasterfrm
Etiketler instagram stili olması lazım. #bedroomideas #minimalistbedroom #master #bedroom #cozybedroom #bohemian vs vs olması lazım. instagram Mantığı gidiyor Pintrest kolay gelsin.

teşekkürler bunu bilmiyodum öyle düzenleyeyim.

peki sıkıntı yaratır mı sizce o açıklama kısmını komple etiketle doldurmak

Gokhan

webmasterfrm
Çok etiket her daim sıkıntı çıkartır spam alabilir vs vs pintrest günden güne değişiyor ben pinlemede genelde 7 yi geçmiyorum daha doğrusu bazı arkadaşlar nasıl der bilmiyorum. Uzun zamandır başlamadım pinlemeye ama genelde yaptığımda 7 tag yapıyordum.

Celik

webmasterfrm
Etiketler eskisi kadar etkili değiller gibi. Örneğin panolara etiket girmenin hiçbir etkisi yoktur. Yalnış hatırlamıyorsam Max 15 adet( pintereste göre )girme hakkınız var. Bence aralarından iyi seçilmiş uzun kuyrulu kelimeler tercih edilmeli.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Son güncellemeden sonra etiketin bir anlamı kalmadı gibi , etiketsiz basıp üst sıralara çıkan çok resim var.
Deneyebilirsiniz önceden arama kısmından # li arama yapınca her kelime çıkardı şimdi çoğu çıkmıyor seçerken özen göstermek fark yaratabilir tam mantık yürütemiyorum