PinThis çift pin atma sorunu

bilginmedya

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar
Pintopin sitemde PinThis wordpress temasını kullanıyorum, Wordpress Automatic ile siteye konu çekiyorum konuya resim eklemesini kapattım resmi Easy Watermark ile watermark ekleyip konunun öne çıkarılan resmi yapıyor. Pinterest Automatic eklentisi de ara sıra aynı fotoğrafı 2 kere pingliyor. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz.
Pinterest Automatic Sürüm 4.10.3
Wordpress Automatic Sürüm 3.42.0

bilginmedya

webmasterfrm
Hayır hocam denemedim, easy watermark ile resme ayna efekti ve site adresini ekliyor ve bir kaç görsel efekt veriyor, özgün olması için. Eklentiyi deaktif edip deneyeyim o zaman, teşekkürler.

bilginmedya

webmasterfrm
Ayrıca Auto Spinner eklentisi de mevcut, onu da deaktif etmemi önerir misiniz

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hayır hocam denemedim, easy watermark ile resme ayna efekti ve site adresini ekliyor ve bir kaç görsel efekt veriyor, özgün olması için. Eklentiyi deaktif edip deneyeyim o zaman, teşekkürler.

Doğrudur hocam. Easy Watermark eklentisi deaktif ederek, pa ve wp automatic eklentisinin ayarlarını tekrar gözden geçirin. Yanlış ayarladığınız bir kısım mevcut gibi görünüyor. Tekrar aynı sorunu yaşarsanız yardımcı olalım.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ayrıca Auto Spinner eklentisi de mevcut, onu da deaktif etmemi önerir misiniz

Aslında çoğu pintopin sistemi kullanan arkadaşlar bilmedikleri eklentileri, veya sağdan soldan duyumlara göre hareket ettiği için, bu tarz sorunlarla karşılaşabiliyor. Pinterest sisteminde olması gereken eklentiler stabil zaten '' Pinterest automatic - Wordpress Automatic ve cpu sorunu yaratmaması için İmages-Size eklentisi yeterlidir.