Tek domain lisanslı temayı başka domainlerde kullanabilir miyim?

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
tek domain için lisansı alınmış temanın yedeğini farklı domainlere kurup sorunsuz çalıştırabilir miyim? deneyen oldu mu hiç.

harman1995

webmasterfrm
Çalışmayacaktır. Lisanslama domain ismine göre yapıyorlar , farklı domain de aktif olacağını zannetmiyorum , bu nedenle sub domainde bile çalışmayacaktır.

freusty

webmasterfrm
Çalışmayacaktır. Lisanslama domain ismine göre yapıyorlar , farklı domain de aktif olacağını zannetmiyorum , bu nedenle sub domainde bile çalışmayacaktır.

muhtemelen hiç denemeden farazi konuşuyorsunuz. subdomainde gayet çalıştırıyorum. bilen kişiler yorum yaparsa iyi olur.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
muhtemelen hiç denemeden farazi konuşuyorsunuz. subdomainde gayet çalıştırıyorum. bilen kişiler yorum yaparsa iyi olur.

Lisanslı temayı başka sitelerde kullanabilirsiniz. Fakat lisans uyarısıyla karşılaşırsınız. Buda sıkıntılı bir durum. Bazı temalar da lisans girmeden özellikleri kullanamıyorsunuz vs vs gibi problemler. Ücretsiz free temalar daha mantıklı.

KaramanLı

webmasterfrm
Lisanslı temayı başka sitelerde kullanabilirsiniz. Fakat lisans uyarısıyla karşılaşırsınız. Buda sıkıntılı bir durum. Bazı temalar da lisans girmeden özellikleri kullanamıyorsunuz vs vs gibi problemler. Ücretsiz free temalar daha mantıklı.
Jannah gibi meselâ ??

harman1995

webmasterfrm
Ankarafayansustalarim.com teması domainime lisanslı , sub dahil olmak üzere farklı domainleri de pasif durumda bu kadar sert cevap vermeseniz daha sağlıklı olabilirdi. Demekki bendeki lisanslama türü ile sizde ki farklıymış.İyi forumlar.