iki gündür adam akıllı yürüyemiyorum. acı çekiyorum. nasıl geçer?
22 Kasım 2020 #1 Alpagu Ne mutlu Türküm diyene! Administrator Üyelik Tarihi 8 Ağustos 2020 Mesajlar 180 Beğeniler 77 Konum Yurt Dışı Ticaret: 0 / 0 / 0 iki gündür adam akıllı yürüyemiyorum. acı çekiyorum. nasıl geçer?
23 Kasım 2020 #2 M mhls webmasterfrm Üyelik Tarihi 2 Mart 2020 Mesajlar 13 Beğeniler 6 Ticaret: 0 / 0 / 0 et ile tırnak arasına bir cisim yerleştir, sonra kolanyayı bas. SAKIN TIRNAĞI KESMEYE ÇALIŞMAYIN DAHA ÇOK ENFEKTE OLUYOR.
et ile tırnak arasına bir cisim yerleştir, sonra kolanyayı bas. SAKIN TIRNAĞI KESMEYE ÇALIŞMAYIN DAHA ÇOK ENFEKTE OLUYOR.
23 Kasım 2020 #3 Alpagu Ne mutlu Türküm diyene! Administrator Üyelik Tarihi 8 Ağustos 2020 Mesajlar 180 Beğeniler 77 Konum Yurt Dışı Ticaret: 0 / 0 / 0 mhls' Alıntı: et ile tırnak arasına bir cisim yerleştir, sonra kolanyayı bas. SAKIN TIRNAĞI KESMEYE ÇALIŞMAYIN DAHA ÇOK ENFEKTE OLUYOR. Genişletmek için tıkla ... direk doktora gittim gösterdim. çok kötü birşey tırnak batması
mhls' Alıntı: et ile tırnak arasına bir cisim yerleştir, sonra kolanyayı bas. SAKIN TIRNAĞI KESMEYE ÇALIŞMAYIN DAHA ÇOK ENFEKTE OLUYOR. Genişletmek için tıkla ... direk doktora gittim gösterdim. çok kötü birşey tırnak batması