Yeni Adsense Onayı Almış Sitelerde Reklam Görünmemesi Sorunu

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Sitelerine adsense onayı aldıktan sonra reklam yerleşimi yaptığını zannedip '' kodları yanlış ekleme, ilk etapta otomatik reklamlar kullanma '' bu iki seçenekler başlıca probleminiz :)

Genelde onay aldım ama reklamlarım görünmüyor, 2 saat oldu reklamlarım görünmüyor, 24 saat oldu gibisinden bu tür sorunların problemleri aşağıda genel olarak anlatıldı.

Birçok adsense kullanıcısı bunların farkında ama bilmeyenlerin sayısı daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Google adsense onayı almak istediğiniz de karşınıza çıkan kısa görünen adsense kodu temanızın '' <head> - </head> tagları arasına eklemeniz gerekiyor. Bunun dışında bu tagların arasına onay alırsanız eğer reklam birimlerinden oluşturduğunuz kodu eklemeniz reklamlarınızı göstermeyecektir sitenizde.

Adsense onayı aldıktan sonra reklam birimleri bölümünden temanız da istediğiniz kısıma yatay - dikey hangi stili kullanacaksanız ona göre boyutlu reklam oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kodu wordpress temanız da varsa admin panelinden reklam alanları kısmına yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Kullandığınız temaların admin paneli bölümünde reklam alanları yer almıyorsa Ad Inserter, vb tarzında adsense reklam yerleşimi eklentileri mevcut rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Adsense reklam yerleşimi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar, mutlaka bilen birilerinden yardım alsınlar.

Bol kazançlar.

Adrenochrome

webmasterfrm
merhaba bilgilendirme için teşekkürler birşey sormak istiyorum ben adsensenin verdiği kodu head etiketleri arasına eklemedim bunun yerine sadece reklam birimlerinden aldığım kodu temamın paneline ekliyorum artık ikisi aynı kodmu tam bilmiyorum ama özellikle sitemde yeni konu veya sayfa oluşturduğumda bu konularda/sayfalarda reklamlar bir süre görünmüyor belirli bir süre sonra görünüyor genel olarak sitemde reklamlar görünsede head etiketlerinede reklam kodu eklemediğim için böyle bir sorun yaşıyor olabilirmiyim pek çok webmaster forumundada bunun gibi şikayet gördüm.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
merhaba bilgilendirme için teşekkürler birşey sormak istiyorum ben adsensenin verdiği kodu head etiketleri arasına eklemedim bunun yerine sadece reklam birimlerinden aldığım kodu temamın paneline ekliyorum artık ikisi aynı kodmu tam bilmiyorum ama özellikle sitemde yeni konu veya sayfa oluşturduğumda bu konularda/sayfalarda reklamlar bir süre görünmüyor belirli bir süre sonra görünüyor genel olarak sitemde reklamlar görünsede head etiketlerinede reklam kodu eklemediğim için böyle bir sorun yaşıyor olabilirmiyim pek çok webmaster forumundada bunun gibi şikayet gördüm.

İlk etapda adsenseye sitenizi eklediğiniz de size verdiği ilk kodu head taglarının arasında olmalı.

Sonrasında adsense onay kabul olduğun da varsa temanızın admin panelinde reklam alanlarına yoksa ad inserter eklentisiyle yerleştirme sağlayabilirsiniz.

Adrenochrome

webmasterfrm
İlk etapda adsenseye sitenizi eklediğiniz de size verdiği ilk kodu head taglarının arasında olmalı.

Sonrasında adsense onay kabul olduğun da varsa temanızın admin panelinde reklam alanlarına yoksa ad inserter eklentisiyle yerleştirme sağlayabilirsiniz.
teşekkürler. ilk koda nasıl erişebilirim peki siteyi ekleyeli uzun zaman oldu ve siteyi yeniden açtım açtığımda head'e hiç kod eklemeden direk tema paneline ekledim.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
teşekkürler. ilk koda nasıl erişebilirim peki siteyi ekleyeli uzun zaman oldu ve siteyi yeniden açtım açtığımda head'e hiç kod eklemeden direk tema paneline ekledim.

İlk adsense kayıt kodunu kaybettiyseniz google forumlarında örneği var sadece pub- kodu kısmını kendi kodunuzla değiştireceksiniz.