Adsense Gösterebileceğiniz reklam sayısı kısıtlandı

omer45

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhaba değerli arkadaşlar, Sitelerden birisine bir siteden hit göndermiştim, domaine onay almak için sitenin canlı gözükmesi için yapmıştım. Tüm adsense etkilendi. Daha önce başına gelen var mı? Birde adsense alternatifi reklam şirketi kullanan var mı pin to pin için?

Adsız.png

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hit gönderme programları vb türde yazılımları kullanmayin. Adsensenin algoritması o tür şeylerde gözü pek. Affetmiyor maalesef. Hesabınız geçersiz trafikten banlandıysa açılacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun. Bahsettiğim gibi oto hit gönderme programı gibi şeyler kullanmayin.

Düzeltiyorum reklam sunumlarınız kısıtlanmış, o şekilde devam ederseniz hesabınız tamamen banlanabilir.

omer45

webmasterfrm
Hit gönderme programları vb türde yazılımları kullanmayin. Adsensenin algoritması o tür şeylerde gözü pek. Affetmiyor maalesef. Hesabınız geçersiz trafikten banlandıysa açılacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun. Bahsettiğim gibi oto hit gönderme programı gibi şeyler kullanmayin.

Düzeltiyorum reklam sunumlarınız kısıtlanmış, o şekilde devam ederseniz hesabınız tamamen banlanabilir.
Hocam henüz hesap banlanmadı. Sadece reklam gösterimi sıfıra yakın. Umarım banlanmaz. Adsense alternatifi reklam firması öneriniz var mı pin to pin için?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hocam henüz hesap banlanmadı. Sadece reklam gösterimi sıfıra yakın. Umarım banlanmaz. Adsense alternatifi reklam firması öneriniz var mı pin to pin için?

Şuanda en iyi kazancı veren dünya çapında sanal web ortamda, google adsense. O bakımdan alternatif firma aramaya hiç gerek yok. Ayrıca adsense onay almak için hit basmanıza gerek bile yok. Gerekli işlemleri yapın onaya gönderin. Onay ile hitin zerre alakası yok yani :)

Kim söylemiş ise, yalan söylemiş :)

ClastroB

webmasterfrm
Benim de adsense hesabıma kalitesiz trafikten dolayı kısıtlama geldi. Sorunu çözebildiniz mi? Pin to pin siteler trafik pinterest ne yapmak mantıklı olur? Herhangi hit gönderme programıda kullanmıyorum.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Benim de adsense hesabıma kalitesiz trafikten dolayı kısıtlama geldi. Sorunu çözebildiniz mi? Pin to pin siteler trafik pinterest ne yapmak mantıklı olur? Herhangi hit gönderme programıda kullanmıyorum.

Reklam biriminden yeni adsense kodu oluşturun, varolanu kaldırın. Bir süre o şekilde kalsın. Zaten 3-15 gün içerisinde genelde kalkıyor uyarı.

ClastroB

webmasterfrm
Sublarda olan reklamların hepsini kapattım hocam domaine de oto reklam ekledim.

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0
Uğraşmak istemeyen arkadaşlarım Site yedeğini alıp site içeriğini komple silip beklerlerse 5-15 gün arasında kısıtlama kalkacaktır. Fakat bir süre beklemeniz gerekmekte çünkü yazı kalkar kalkmaz reklam kodlarını ekleyince reklam gözükmeyecek ve 2 gün sonra aynı uyarı tekrar gelecektir.