Selamlar,
Konu için Uygun kategori olarak burayı belirledim yeni bir site üzerinde çalışıyorum aslında ilk defa bir site ile bu kadar içli dışlı oldum notlarımı buraya yazıyorum umarım bir fikir bir azim verir
Edit : İmla kuralları için kusura bakmayın
Çok uzun zaman kafamda bu ek işler ile alakalı bir site oluşturmak vardı onun için önceden Facebook platformunda Site içeriği ile alakalı bir grup açtım 1500 üye oldu ve günlük +20 istek geliyor.
İlk olarak Goddady'den kupon kodu ile .com uzantılı domain aldım
Host için bir arkadaşımdan rica ettim sağ olsun kırmadı kabul etti
NS Adreslerini yönlendirdim site 1 hafta böyle kaldı
1 Hafta sonra
Free wordpress tema kurulumu yaptım
19 TL'ye logo yaptırdım
Yanılmıyorsam 89-90 TL'lik 500-600-1000 Kelimelik makale hizmeti aldım makaleler çok kötü idi olsun emeğe saygı
Alınan makalelerden sadece 2-3 tanesini ekledim siteme
3 Gün geçti böyle olmaz dedim 1 aylık editör hizmeti aldım her gün 500 kelimelik makale 185 TL aylık hizmet bedeli
2 Hafta sonra
Google Search console bağlantıları tamamlandı.
Adsense talep yolladım kabul edilmedi.
Sitem index almıyor nerede hata yaptığımı araştırmaya başladım.
3. Hafta
Siteye Gizlilik politikası, İletişim vs. gibi sayfalar ekledim.
Adsense 6. Talebimde kabul etti reklam yerleşimlerini forumdan bir arkadaşa yaptırdım sağ olsun.
2 gün sonra Newsmag tamasını themeforest'ten aldım (Kurulumunu yaptım ne lanet çıktı
çok uğraştırdı Türkçeleştirme vs. Ki halen sıkıntı çekiyorum.)
3. Gün baktığım zaman site indexleri halen oturmadı sürekli otopingleme yapılıyor.
Ek notlar; Arkadaşlar site dili Türkçe ve site kategorisi Ek işler, Ek gelir ile alakalı Tumblr backlink hizmeti aldım bir işe yaradığı söylenemez sağlık olsun helali hoş olsun. Organik olarak 2-3 kişi geliyor oda bot muhtemel sürekli sosyal ağlardan hit topluyorum Twitter, Facebook gibi.
Toplam gelen gelir bu şekilde
Dalga geçmeyin ha öğrenciyim bunları görmek bile mutlu ediyor
-Ne yükseliş ama değil mi?

Toplam yapılan harcamalar şu şekilde
19 TL Logo
89 TL Toplu Makale
21 TL Tumblr Backlink hizmeti
185 TL Editör Hizmeti
284 TL Tema parası
20 TL Domain
Toplam Gider 618 TL
Güncel Alexa Rank : 6,044,733
Güncel Google İndex : 110
Güncel Yandex İndex : 40
Güncel Bing İndex : 2
Her türlü fikrinize açığım önerileriniz benim için altın değerindedir.
Konu için Uygun kategori olarak burayı belirledim yeni bir site üzerinde çalışıyorum aslında ilk defa bir site ile bu kadar içli dışlı oldum notlarımı buraya yazıyorum umarım bir fikir bir azim verir
Çok uzun zaman kafamda bu ek işler ile alakalı bir site oluşturmak vardı onun için önceden Facebook platformunda Site içeriği ile alakalı bir grup açtım 1500 üye oldu ve günlük +20 istek geliyor.
İlk olarak Goddady'den kupon kodu ile .com uzantılı domain aldım
Host için bir arkadaşımdan rica ettim sağ olsun kırmadı kabul etti
NS Adreslerini yönlendirdim site 1 hafta böyle kaldı
1 Hafta sonra
Free wordpress tema kurulumu yaptım
19 TL'ye logo yaptırdım
Yanılmıyorsam 89-90 TL'lik 500-600-1000 Kelimelik makale hizmeti aldım makaleler çok kötü idi olsun emeğe saygı
Alınan makalelerden sadece 2-3 tanesini ekledim siteme
3 Gün geçti böyle olmaz dedim 1 aylık editör hizmeti aldım her gün 500 kelimelik makale 185 TL aylık hizmet bedeli
2 Hafta sonra
Google Search console bağlantıları tamamlandı.
Adsense talep yolladım kabul edilmedi.
Sitem index almıyor nerede hata yaptığımı araştırmaya başladım.
3. Hafta
Siteye Gizlilik politikası, İletişim vs. gibi sayfalar ekledim.
Adsense 6. Talebimde kabul etti reklam yerleşimlerini forumdan bir arkadaşa yaptırdım sağ olsun.
2 gün sonra Newsmag tamasını themeforest'ten aldım (Kurulumunu yaptım ne lanet çıktı
3. Gün baktığım zaman site indexleri halen oturmadı sürekli otopingleme yapılıyor.
Ek notlar; Arkadaşlar site dili Türkçe ve site kategorisi Ek işler, Ek gelir ile alakalı Tumblr backlink hizmeti aldım bir işe yaradığı söylenemez sağlık olsun helali hoş olsun. Organik olarak 2-3 kişi geliyor oda bot muhtemel sürekli sosyal ağlardan hit topluyorum Twitter, Facebook gibi.
Toplam gelen gelir bu şekilde

Toplam yapılan harcamalar şu şekilde
19 TL Logo
89 TL Toplu Makale
21 TL Tumblr Backlink hizmeti
185 TL Editör Hizmeti
284 TL Tema parası
20 TL Domain
Toplam Gider 618 TL
Güncel Alexa Rank : 6,044,733
Güncel Google İndex : 110
Güncel Yandex İndex : 40
Güncel Bing İndex : 2
Her türlü fikrinize açığım önerileriniz benim için altın değerindedir.