Adsense Onay İçin Blog Tema Önerileriniz

Arslan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
  • Merhaba Elimde Php script var (Örnek site adresi için Tıkla..) onunla adsense onay alıyordum fakat onay almak baya bir zaman alıyor bunu hızlandırmak mümkün mü ve adsense uyumlu ücretsiz sadece onay almak için kullanacağım wordpress tema önerileriniz benim için çok önemli

• Diğer yandan adsense onayı için siteleri tek tek mi onaya göndermek daha faydalı (hızlandırma yönünden) yoksa toplu olarak misal 5 site adresi hepsini birden onaya göndermek mi?

Bu konuda yardımcı olan herkese şimdiden Teşekkürler.

Arslan

webmasterfrm
İçerikleri Genellikle Başka Sitelerden Kopyalıyorum Bunu Yaparken Biraz Değişilikler Yaparak Bunu Özgünleştirmek Mümkün Mü?

Arslan

webmasterfrm
Evet oda bir çözüm yolu tabi. Bazen onaylayabiliyorlar
Peki Hazır kurulu olan php script hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim seo ve adsense uyumlu oldugu için almıştım görüşleriniz benim için çok önemli

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Peki Hazır kurulu olan php script hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim seo ve adsense uyumlu oldugu için almıştım görüşleriniz benim için çok önemli

Gayet güzel kullanıcı odaklı tema gibi görünüyor. Son zamanlarda teknolojiye odaklı insanlar mobil kullandığı için, daha çok mobil kullanımı kolay ve basit temalar, en önemlisi de hızlı açılan sayfaları ( siteleri ) tercih ediyor kullanıcılar.