Aklımda Kalmış Olan Çizgi Filmler :)

RuLeT

Olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Aklımda olup çocukluğumda en çok izlemiş olduğum merakla beklediğim çizgi filmleri geldi aklıma birden bire. Benim için aklımda yer edinmiş ve efsane olan oyunları bir arada toplamak ve anıları tazelemek istedim.

Keşke hep çocuk kalsaydım demek geldi bakın şimdi içimden. Niye acaba derseniz, kafam rahat en azından. Hani yolda gülen bir çocuk gördüğüm zaman mutluluğunu, umudunu, içten gülen o gözlerini 1 saatliğine bana ver diyesim var. O kadar yani.

İlk okul çağları döneminde 5 ile 18 yaşları arasında benim döneminde izlemiş olduğum ve aklımda yer edinmiş olan işte o efsane çizgi filmler.

Tsubasa
Tsubasa futbol üzerine çekilmiş olan çizgi filmdir. Adam bir şut çekerdi, top kalaye varana kadar evelsi günü bekler tekrar izlerdik o kadar yani.

Şirinler
Şirinler çizgi filmi, baş düşmanları gargamel ve kedisi olan azman. Her zaman şirinler yakalanıyor ve bir şekilde kaçmayı başarıyorlardı. Mantarlardan yapılmış olan evlerde yaşamaktaydılar.

Taş Devri
Severek izlemiş olduğum bir diğer çizgin film olan taş devridir. Fred çakmak taş, Eşi wilma, çocukları çakıl ve vefakar, ev içerisinde bulunan hayvanları Dino, Komşuları olan Barney Moloztaş, eşi Betty, çocukları ise, Bam bam ile taş devri karakterlerini oynamaktadırlar.

Tom ve Jerry
Tom inat ile Jerry’i hep sinsi planlar ile yakalamaya çalışıyordu. Fakat bir türlü yakalamazdı. Tom habire kovalardı Jerry ise sürekli kaçardı. Bir gün belki yakalar umudu ile bizde hep izlerdik.

Ninja Kaplumbağalar
Radyasyona maruz kalmış ve fareye dönüşmüş olan Splinter usta, ninja kaplumbağalara sürekli yardım eder ve iyi davranırdı. Baş düşmanları olan shredder ile sürekli savaş halindelerdi. Her zaman galip gelen ninja kaplumbağalar olmuştur.

Casper
İnsanlara dost canlısı olarak davranmakta yardımcı olmakta olan bir hayalettir. Hayalet olduğundan dolayı etrafında onu görmüş olanlar ondan korkarlardı. Hayalet Casper, kendisinden korkulduğu için çok üzülmekteydi. Üzülme nedeni ise kendisini gören kişilerin korkmasından dolayı arkadaş edinemiyor olmasaıdır. Diğer hayaletler kötü karakterde, casper ise iyi karakteri oynuyordu.

Red kit
Gölgesinden hızlı silah çeken adamdır bu Red kit. Sevimli köpeği olan rin tin tin, sadık atı Düldül ile dürüstlüğü ve adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar. Baş düşmanları Dalton kardeşlerdir. Dalton kardeşler ise, Joe, William, Jack ve Avareldir. Bir çok macera dolu izlenimler vermektedirler.

Temel Reis
Safinaz denen kadın yüzünden hep kavga ederlerdi temel ile kabasakal. Temel reis kabasakaldan dayak yerken sıkışır ve hemen ıspanağa vurur! (yer yani) Sonra bir güzel döver kabasakalı.

Çok ıspanak yedirdiler bana, bize bu temel reis yüzünden bilerek son kısma sakladım yazı içerisinde. Önümüze klatarlardı ıspanağı ye güçlü olursun temel reis gibi. Bizde yerdik ıspanağı. Hakkaten faydalı her ne kadar temel reis gibi olamazsakta faydalı yani. Bol bol ıspanak yiyin.

Sizide çocukluğunuzda beğenerek, severek, aklınızda yer edinmiş çizgi filmleri belirtebilir, benim izlemiş olduğum çizgi filmleri hakkında düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Alpagu

Ne mutlu Türküm diyene!
Administrator
Ticaret: 0 / 0 / 0
tsubasa ateri oyunları bir başka zaten. Temel reis sayesinde sevdik ıspanağı :)