Bi yerde yanlış mı yapıyorum bir hata mı var? Sayfa görüntülenme sayısı sorunu

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
sitemi cloudflare e bağladım. oradaki analizlere göre siteye son 24 saatte ulaşan unique kullanıcı sayısı şöyle : 329

3468989113.png

fakat analyticte son 1 haftadaki kullanıcı sayısı : 481 ( bunun 46 sı benim ve çevremin girişi onları da saymayın )

1416284586.png

pinterest hesabımın son 1 haftalık toplam gösterim sayısı : yaklaşık 420-430k asıl işkillendiğim konu bu aslında çünkü bi arkadaş 10 bin toplam gösterimin sitesine 1 sterlin olarak döndüğünü yazmıştı bi konuda. ben ise 430k toplam gösterimden toplasan 10 lira bile almamışımdır. çünkü adsense te sayan bi şey yok doğru dürüst. yine analytic de aşırı düşük. bi yerde bi hata var gibi, anlamadım. toplam pinterest görüntülenme sayım 850k fakat bunun bana dönüşü 15 lira falan oldu. sizce bi yerde bi yanlışlık var mı. örneğin neden cloudflare da uniqe visitors son 24 saat için 300 küsürken analyticte bu sayı 100 bile değil. bu gibi pek çok soru işareti var kafamda. son 1 haftadaki 430k gösterime siz ortalama kaç tl ve hit alırdınız bunu merak ediyorum.

içeriğim kadınlara yönelik klasik dresses, home design, accessories vs.

freusty

webmasterfrm
Gelen hit ne durumda ?

yani sayfa görüntülenmesi 200-300 arası reklam görüntülenmesi 300-400.

fakat oturum süresi inanılmaz düştü 1 dakika altına düşmüş durumda. 1 hafta önce 5-6 dakikaydı. sanırım bunun nedeni ilk sayfadaki yazıyı sayfalama yaptığım her kısma eklemiş olmam. bunu da adsense ban dan bi nebze korunmak için yapmıştım hem de reklamlar daha düzgün çıkar diye düşünerek. zira diğer türlü sadece görsel olan bi alanda reklamlar olması sorun yaratabilir dedim. haliyle şu an siteye gelen kişi diğer sayfalara geçmek istediğinde sürekli bi aşağı kaydırmak zorunda kalıyo içeriğe ulaşmak için. oturum süresinin düşmesi sanırım bundan kaynaklı. ne önerirsiniz sizce yazıları kaldırmalı sadece ilk sayfada tutup kalanını görsel yapmaya devam mı etmeliyim? ve sizin mobil görünümde kaç reklam mevcut. eğer ben sadece görsel tutarsam üstüne 1 altına 1 bi de en alta 1 ekleyip toplam 3 reklam koymayı düşünüyorum. sizde durum nasıl?

1578693256242.png

freusty

webmasterfrm
Görüntülemeye felan fazla takılmayın. 3-5 siteyle de gitmeyin en az 50 sub kurun. :)

reis ben manuel çalışıyorum ya spam bot yapmıyorum yarı özgün youtube kanalı gibi düşün. kısa vadede vur kaçtan ziyade uzun vade tek siteden bi şeyler kazanmayı umuyorum. spam bot olaylarını pek çözemedim web işlerine yabancıyım profu olan adamlar bin tane sorunla karşılaşıyo shadowuydu şuyuydu buyuydu ben hiç uğraşamam muhtemelen. takılmayalım bakalım çalışmaya devam.