Bir Kategori Bir Bord Çalışan Var mı?

fulbaibu

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Evet arkadaşlar soru çok basit. Pin to pin yapanlar nasıl çalışıyorlar? Ben şahsen titiz birisi olduğum için 5e 5 çalışıyorum. Yani hem pinterest tarafından hem de google tarafından daha temiz gözükmek için çok fazla zaman harcıyorum. Merak ettiğim şu, bire bir çalışanlar var mı ve kazanıyorlar mı? eğer kazanıyorlarsa bende o şekilde çalışmak isterim. çünkü artık çok yormaya başladı kategori ve pinterest hesap açması. Bu arada bende herşey manuel. Site kopyalama yok, yada farklı programlarla pimn hesabı oluşturma da yok. tek bir site ve pin hesabı, tüm sistemin hazırlanması ve çalıştırılması yaklaşık 2 saatimi alıyor. Sizler nasıl çalışıyorsunuz? özellikle kategori ve bord olayını nasıl yapıyorsunuz?

KaramanLı

webmasterfrm
Kategoriler dolu olmasa da 1 campani 4 keyword ve bir pano. 10 kategori 10 pano olursa harika olur. 15 günde hitlenen hesaplar hemen hitlenmeye başlar. Kimsenin şu keyword daha iyi demesine bakmayın. (Güzel hizlananlar var) sadece kendi sisteminizi kurun ve hayatta ne seviliyorsa keyword seçin. Daha sonra (1 ay veya daha fazla) hangisi çok hızlı hitlendi ise onlardan 10 ar tane sub açın.

fulbaibu

webmasterfrm
Kategoriler dolu olmasa da 1 campani 4 keyword ve bir pano. 10 kategori 10 pano olursa harika olur. 15 günde hitlenen hesaplar hemen hitlenmeye başlar. Kimsenin şu keyword daha iyi demesine bakmayın. (Güzel hizlananlar var) sadece kendi sisteminizi kurun ve hayatta ne seviliyorsa keyword seçin. Daha sonra (1 ay veya daha fazla) hangisi çok hızlı hitlendi ise onlardan 10 ar tane sub açın.

cevap için teşekkürler hocam.

"kategoriler dolu olmasa da" derken neyi kasdettiniz hocam. Bir de "kendi sisteminizi kurun" kelimesini bu işte duayen olanlar çok kullanıyorlar. Kendi sisteminiz derken ne demek istiyorsunuz. Yani pa ve wa kuruyoruz, pin hesabını açıp kategeori ve boardları açtıktan sonra sistemi başlatıyoruz. Normalde sistem bu ama "kendi sisteminiz" derken neyi anlamalıyız?