Biri kasıtlı bi şekilde sürekli adsense reklamlarıma tıklarsa banlanır mıyım?

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
en çok merak ettiğim sorulardan birisi bu. sitemi arkadaşlarımla paylaşmaya çekiniyorum bu yüzden. insan neticede nefsine hakim olamaz gerek iyilik olsun diye gerek haset ve nefretinden zarar vermek için tüm reklamlara tıklamaya çalışır.

peki bu durum bana zarar verir mi? adsense im banlanır mı reklamlarım kaldırılır mı?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Birden çok tıklanması tekrarı halinde geçersiz trafikten adsense banlanabılır.

systemkruger

webmasterfrm
evet banlanır. sizden olmadığını ispat etseniz bile aşılması çok zordur.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
en çok merak ettiğim sorulardan birisi bu. sitemi arkadaşlarımla paylaşmaya çekiniyorum bu yüzden. insan neticede nefsine hakim olamaz gerek iyilik olsun diye gerek haset ve nefretinden zarar vermek için tüm reklamlara tıklamaya çalışır.

peki bu durum bana zarar verir mi? adsense im banlanır mı reklamlarım kaldırılır mı?

Böyle birşey olduğunu farkettiyseniz reklamlarinizi bir süre durdurabilirsiniz.

freusty

webmasterfrm
peki çok saçma değil mi arkadaşlar bu mantıkla herkesin hesabı banlatılır kimse web işi yapamaz? google ın buna kendi başına önlem alması gerekmiyor mu. örneğin tek ip bir sitede 3 ten fazla reklam tıklayamaz gibi gibi. benim suçum ne de başkası saldırdı diye benim hesabımı banlıyor.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Aslında dediğin şekilde önlemleri var bi yerden sonra siliyor tıklamaları zaten ama genelde bu işi botlarla yapıyorlar o sorun yaratıyor şahısların elle yaptıkları pek bi önem arz etmiyor .

freusty

webmasterfrm
Aslında dediğin şekilde önlemleri var bi yerden sonra siliyor tıklamaları zaten ama genelde bu işi botlarla yapıyorlar o sorun yaratıyor şahısların elle yaptıkları pek bi önem arz etmiyor .

sizin yahut çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz birinin başına geldi mi hiç bu tarz bi olay? çok mu nadir yaşanır.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ben şahit olmadım yakınlarımda çok nadirdir , anca pinterestte ağababaların kapışması olmuş olabilir istedikleri kategorileri kendilerine ayırmak için

suatatila

webmasterfrm
sizin yahut çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz birinin başına geldi mi hiç bu tarz bi olay? çok mu nadir yaşanır.
1 ay kadar önce benim başıma geldi :)
Gece 2 sularında ingiltere adsense hesabımda barınan bir siteye 10 dakikada 60 civarı anlık tık saldırısı oldu. bir anda 15 Sterlin kazanç arttı :)
Ben önce tık saldırısı olduğunu fark etmedim. Ağzım kulaklarıma vardı varmadı derken para hesaptan geldiği gibi gitti :)
Ozaman dank etti kafa, tek siteye 60 civarı tık saldırısı. Kapattım hemen site reklamını. Çok şükür sıkıntısız atlattık. Ban olmadı hesaba...
Google' ın böyle koruma önlemi var yayıncılar için, Artık her yarım saatte kontrol ediyorum manuel :)