Bugün şuana kadar geliriniz nedir

KaramanLı

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Evet normalde problem ama şuan farklı bi durum var botunuz sağlamsa deneyin derim
Pinokyo diyorsanız kullanmadım ancak hiç uğraşmadan 3 sistemle günlük 800 ile 1000 TL kazanmak yeterli olacaktır. Şuan kendi sistemime 200 site tamamlanınca 1.5 ay içinde günlük 1000 TL getirmesi içten bile değil.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Anladığım kadarıyla düzenli pinleme yapıyorsun sitelerine hiç durmadan
200 site konusunda ilerleme katettiğinde bizleri de bilgilendirmeni isterim
Düzenli pinleme ile 200 site kesin patlar diyorum
1.haftadan sonra istatistikler adsenseye yansımaya baslar bizleri de habersiz bırakma resim bekliyorum

KaramanLı

webmasterfrm
Anladığım kadarıyla düzenli pinleme yapıyorsun sitelerine hiç durmadan
200 site konusunda ilerleme katettiğinde bizleri de bilgilendirmeni isterim
Düzenli pinleme ile 200 site kesin patlar diyorum
1.haftadan sonra istatistikler adsenseye yansımaya baslar bizleri de habersiz bırakma resim bekliyorum
500 site sistemi olan ağabeylerimiz var. Onlar da buralarda takılıyor. Ancak hepsi tek adsense de değil. Düzenli Pinleme ile patlamasına sebep nedir

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Cronların çakışması mesela

Tek adsense mühim deıl tabi birden çokdur zaten.

Ben inanmıyorum nedense düzenli pinleme yapan ve 300 500 sitem var diyenlere , ama bir resim video gelirse hem benim hem buraki insanların kafasında demekki oluyormuş tekrar bi araştıralım diye fikir oluşturtur.

Varmı ağabeylerden öyle bi resim atıcak

KaramanLı

webmasterfrm
Cronların çakışması mesela

Tek adsense mühim deıl tabi birden çokdur zaten.

Ben inanmıyorum nedense düzenli pinleme yapan ve 300 500 sitem var diyenlere , ama bir resim video gelirse hem benim hem buraki insanların kafasında demekki oluyormuş tekrar bi araştıralım diye fikir oluşturtur.

Varmı ağabeylerden öyle bi resim atıcak
Neden inanmıyorsunuz, cron neden çakışsın. Hepsinin kronu ayrı. Ayrıca her 80 krondan sonra farklı bir mail ile cronjob hesabı açılıyor.

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Cronlamayı nasıl yapıyorsunuz.
Misal a.a.com subunu */5 * * * * diye cronladın.
B.a.com subunu */6 * * * * yapıcaksınki iki sub un pinlemesi arasında bir dakika olacakki kabaca anlatıyorum çakışmamış olucak .
Farklı cronlarda olması aynı saatte aynı dakikada aynı domain altında cronların çakışmayacağı anlamına gelmez.

Şimdi hesaplayalım 500 site için 0.12 milisaniye de bir atması gerekiyor cakısma yaşatmaması için ama üzgünümki öyle bi cronlama stili yok
0.12 MS de a.a.coma basıcak ,max 0.24 de b.a.coma basması gerekiyor.
0.12 MS de pinlemeyi bitirmiş olması gerekiyor ayrıca

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

KaramanLı

webmasterfrm
Cronlamayı nasıl yapıyorsunuz.
Misal a.a.com subunu */5 * * * * diye cronladın.
B.a.com subunu */6 * * * * yapıcaksınki iki sub un pinlemesi arasında bir dakika olacakki kabaca anlatıyorum çakışmamış olucak .
Farklı cronlarda olması aynı saatte aynı dakikada aynı domain altında cronların çakışmayacağı anlamına gelmez.

Şimdi hesaplayalım 500 site için 0.12 milisaniye de bir atması gerekiyor cakısma yaşatmaması için ama üzgünümki öyle bi cronlama stili yok
0.12 MS de a.a.coma basıcak ,max 0.24 de b.a.coma basması gerekiyor.
0.12 MS de pinlemeyi bitirmiş olması gerekiyor ayrıca
Yaşayarak gösterelim o vakit ☺️