Chrome Portable ile Pinterest Hesaplarınızı Shadowdan Kurtarma Yöntemi

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar olwa forum içerisinde pinteresti ekmek kapısı olarak görmüş ve kazanmaya devam eden arkadaşlarımızın kolaylığı için bu konuyu açıyorum. Bilenlerimiz vardır illa ki fakat bilmeyenler için birer öğretici olmaya devam edeceğiz. Bol kazançlar dileriz.

Öncelikle ilgili linkten Portableyi bilgisayarınıza indiriyorsunuz. -> https://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable

Aynı şekilde 1den fazla domain kullanacağınız için; gerekenleri sırasıyla yazıyorum.

1) Portable kurulumundan sonra masaüstünde chrome portable adlı klasör oluşturacaktır.

2) Masaüstüne oluşturulan portable klasörünün ismini ve içerisinde hiçbir şekilde işlem yapmıyoruz kesinlikle..

3) Bu klasörü her hesap açıcağınız zaman kopyala yapıştır yaparak çoğaltıcaksınız. ( Her pinterest hesabı açmak için ayrı ayrı portable klasörü kopyalayarak kullanın )

4) Kopyaladığınız klasör içerisinde hesap açılımı vb türü işlemler yaptığınızda o klasörü masaüstünüzde farklı bir klasör açarak 1-2-3 diye adlandırabilirsiniz. ( Fakat ana portable klasör adını değiştirmeyin. )

Kullanımı ise oldukça basit;

Kopyaladığınız portable klasörü içerisine girip GoogleChromePortable sayfasından işlem yapacaksınız. Tüm işlemleriniz bittikten sonra o sayfayı kapatabilirsiniz.

Bol kazançlar dilerim, sorularınızı konu altından bildirebilirsiniz.

portablehesap.png

Gokhan

webmasterfrm
Çok yararlı bilgi teşekkürler.

Ben burada 1 2 soru sormak isterim.

1. Kopyala yapıştır demişsiniz klasörleri bunları yaptık açtık her yeni kopyalamada modemi resetliyoruz ? daha sonra kopyala yaptık ve yenisi açılacak değil mi ? ( Konuda yazmamışsınız )

2. Her açtığımız GoogleChromePortable sayfası yeni bir kullanıcı istiyor bunu kafamıza göre mi yapacağız eskisi açılmayacak değil mi ?

Bu konuda kafama takılanlar bunlar teşekkürler.

Mehkut06

webmasterfrm
Yeni portable açtığımız için boş işlem yapılmamış sayfa açılır. İşlem yapılmış portable açılmaz. Evet modem reset yapmak ve çerez temizlemek gerek bence

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Çok yararlı bilgi teşekkürler.

Ben burada 1 2 soru sormak isterim.

1. Kopyala yapıştır demişsiniz klasörleri bunları yaptık açtık her yeni kopyalamada modemi resetliyoruz ? daha sonra kopyala yaptık ve yenisi açılacak değil mi ? ( Konuda yazmamışsınız )

2. Her açtığımız GoogleChromePortable sayfası yeni bir kullanıcı istiyor bunu kafamıza göre mi yapacağız eskisi açılmayacak değil mi ?

Bu konuda kafama takılanlar bunlar teşekkürler.

Ana portable klasöründe işlem yapmayacaksınız hocam. Sadece ana portable klasörünü her pinterest hesabı açmak için çoğaltıcaksınız kopyala yapıştır yaparak.

Ana portableden kopyaladığınız için zaten kopy yaptığınız portable de çerez silmenize gerek yok. Çerezsiz halde oluyor :)