TurkCraf
Üyeliği durduruldu
Merhabalar , kullanmadığım daha önce satın aldığım unlimited olan yazılımlarımı lisanslı olarak satıyorum kurulum ve güncelleme tüm ayarlarını almak istiyorsanız yardımcı olacağım, yazılımların tümü hakkında bilgim vardır ve destek sağlarım.
İHTİYAÇ FAZLASI OLUP TÜRKLERİN DAHA UYGUN FİYATA DAHA FAZLA PARA ÖDEMEDEN ALABİLMESİ VE İHTİYAÇ FAZLASI OLDUĞU İÇİNDİR !
- Web tasarım , Sosyal Medya Yazılımları , E- Ticaret , Sosyal Ağ , E-ticaret yazılımları , Wordpess Aklınıza gelebilecek tüm sistemler üzerine destek verilir
- Aşağıda ki yazılımlar dışında diğer codecanyon hesabım üzerinde de yazılımlar var internette herhangi bir şey gerekliyse bana sormadan alışveriş yapmayın diyebilirim, genel olarak bütün hayatım proje yapmak ve araştırmakla geçti.
Ödeme Türü: ENPARA - PAPARA - Kredi Kartı (+%5)
Online Ödeme İçin Shoppier Üzeri Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz ( %5 Komsiyon Vardır )
Papara ve Eft Bilgileri
Denizbank
- Enpara Hesabı
Hesap Adı: Ümit Tiftik
IBAN: TR13 0011 1000 0000 0093 7296 28
- Papara Hesabı
Alıcı : Ümit Tiftik
Hesap No : 1450719015
İletişim ve Destek Bilgileri
Whatsapp : Tıkla ve Gel
Telegram : Tıkla ve Gel
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Özel İletişim Bilgilerini bu kanallar ile alabilirsiniz.
Whatatsap : Özel İletişim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
İHTİYAÇ FAZLASI OLUP TÜRKLERİN DAHA UYGUN FİYATA DAHA FAZLA PARA ÖDEMEDEN ALABİLMESİ VE İHTİYAÇ FAZLASI OLDUĞU İÇİNDİR !

- Web tasarım , Sosyal Medya Yazılımları , E- Ticaret , Sosyal Ağ , E-ticaret yazılımları , Wordpess Aklınıza gelebilecek tüm sistemler üzerine destek verilir
- Aşağıda ki yazılımlar dışında diğer codecanyon hesabım üzerinde de yazılımlar var internette herhangi bir şey gerekliyse bana sormadan alışveriş yapmayın diyebilirim, genel olarak bütün hayatım proje yapmak ve araştırmakla geçti.

Ödeme Türü: ENPARA - PAPARA - Kredi Kartı (+%5)
Online Ödeme İçin Shoppier Üzeri Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz ( %5 Komsiyon Vardır )
Papara ve Eft Bilgileri
Denizbank
- Ad Soyad ÜMIT TİFTİK
- Para Birimi TL
- Hesap No 01
- Şube ANKARA - 1
- IBAN : TR59 0013 4000 0073 1430 9000 01
- Enpara Hesabı
Hesap Adı: Ümit Tiftik
IBAN: TR13 0011 1000 0000 0093 7296 28
- Papara Hesabı
Alıcı : Ümit Tiftik
Hesap No : 1450719015
İletişim ve Destek Bilgileri
Whatsapp : Tıkla ve Gel
Telegram : Tıkla ve Gel
Özel İletişim Bilgilerini bu kanallar ile alabilirsiniz.
Whatatsap : Özel İletişim