Codecanyon Scriptleri - %20 İNDİRİMLE LİSANSLI SATIYORUM ( Lisans Kodu ve Envato Bağlantısı İle Birlikte)

TurkCraf

Üyeliği durduruldu
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhabalar , kullanmadığım daha önce satın aldığım unlimited olan yazılımlarımı lisanslı olarak satıyorum kurulum ve güncelleme tüm ayarlarını almak istiyorsanız yardımcı olacağım, yazılımların tümü hakkında bilgim vardır ve destek sağlarım.

İHTİYAÇ FAZLASI OLUP TÜRKLERİN DAHA UYGUN FİYATA DAHA FAZLA PARA ÖDEMEDEN ALABİLMESİ VE İHTİYAÇ FAZLASI OLDUĞU İÇİNDİR !

Blue & Orange Triangle Splash Gym Poster.png

- Web tasarım , Sosyal Medya Yazılımları , E- Ticaret , Sosyal Ağ , E-ticaret yazılımları , Wordpess Aklınıza gelebilecek tüm sistemler üzerine destek verilir

- Aşağıda ki yazılımlar dışında diğer codecanyon hesabım üzerinde de yazılımlar var internette herhangi bir şey gerekliyse bana sormadan alışveriş yapmayın diyebilirim, genel olarak bütün hayatım proje yapmak ve araştırmakla geçti.

18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
11.jpg
10.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg

Ödeme Türü: ENPARA - PAPARA - Kredi Kartı (+%5)

Online Ödeme İçin Shoppier Üzeri Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz ( %5 Komsiyon Vardır )

Papara ve Eft Bilgileri
Denizbank

• Ad Soyad ÜMIT TİFTİK
  • Para Birimi TL
  • Hesap No 01
  • Şube ANKARA - 1
  • IBAN : TR59 0013 4000 0073 1430 9000 01

- Enpara Hesabı

Hesap Adı:
Ümit Tiftik
IBAN: TR13 0011 1000 0000 0093 7296 28

- Papara Hesabı

Alıcı : Ümit Tiftik
Hesap No : 1450719015

İletişim ve Destek Bilgileri

Whatsapp : Tıkla ve Gel
Telegram : Tıkla ve Gel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Özel İletişim Bilgilerini bu kanallar ile alabilirsiniz.
Whatatsap : Özel İletişim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------