Domain onay gecikti

Mehkut06

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Daha önce pinli adsensemi içerik olmuyan sitemi bağlayıp onaya yollamış ve red almıştım. 5 gün önce içerik eleyip aynı siteyi tekrar yolladım. Cevap gelmedi. Acaba adsense kodunu 2 kere eklediğim için olabilirmi. Çünkü eklerken kodu önce verdiği kodu silmemiştim

Mehkut06

webmasterfrm
Hem pinterest hem adsense gerçekten son 1-2 aydir olmadık derece de saçmaladılar. Bakalım gidişat hiç iyi değil :)

yapacak bişey yok sizlerin sayesinde öğreniyoruz.zaman içinde kendimize has stretejilerimizde gelişir. Ağırdan çok hessap az pin kaliteli kolajlanmış resim makale ekliyerek devam edeceğiz

suatatila

webmasterfrm
Daha önce pinli adsensemi içerik olmuyan sitemi bağlayıp onaya yollamış ve red almıştım. 5 gün önce içerik eleyip aynı siteyi tekrar yolladım. Cevap gelmedi. Acaba adsense kodunu 2 kere eklediğim için olabilirmi. Çünkü eklerken kodu önce verdiği kodu silmemiştim
Hocam incelemeler bazen 10 gün sürebiliyor, tecrübe ile sabit. Biraz sabır :)

Mehkut06

webmasterfrm
ana domaini adsense onaya yolladım.ama bu ara 2 subdomain kurup içerik eklemeye devam ettim.onay için adsense subdomainleride dikkate alırmı.şu an subdomainlere içerik eklemeyi durdurdum..ne dersiniz..sub domainleri plesk panelden devre dışı yapsam genede adsense onay sürecinde subdomainleri görürmü

Mehkut06

webmasterfrm
ana domaini adsense onaya yolladım.ama bu ara 2 subdomain kurup içerik eklemeye devam ettim.onay için adsense subdomainleride dikkate alırmı.şu an subdomainlere içerik eklemeyi durdurdum..ne dersiniz..sub domainleri plesk panelden devre dışı yapsam genede adsense onay sürecinde subdomainleri görürmü
Bu konuda yardımcı olacak yokmu

Gokhan

webmasterfrm
Google her zaman suna bakar. Müşterime yararın varmı? çok taktik bilen kişi değilim ama akşam eve gittiğimde sen siteni özelden yaz ben sana kendi yaptığım amatörce bilgilerinle yardımcı olmaya çalışayım.