?Düşük Gelirli Hitli UK Adsense Dahil ?AÖF-Eğitim Sitesi 2 Domainli Site Satışta?

BöcekBaşı

webmasterfrm
Ticaret: 1 / 0 / 0
Site adresi: Ciddi alıcılara verilecektir her pm isteyene pm gönderme hakkını saklı tutuyorum. Açıklama okumadan pm istemeyiniz.
Site için istenen fiyat: 1000 ₺
Sitenin aylık getirisi: Ortalama günlük 0,10 sterlin kazandırıyor o da 1 ₺ ye tekamül eder aylık 30 tl diyebiliriz. Adsense 9 aralıkta alındı.

Sitenin açılış tarihi: Nisan 2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim
Günlük hit sayısı: Hit ortalama 150 sınav zamanları 1k yı görmüştür. 29 ekimde alındığı günden bu yana hiti.
Ziyaretçi kaynağı: Google-sosyal medya hesapları yoktur açılmamıştır.Domainin yaşı ve Pagerank değeri: .com 11 yıllık-.net 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Değildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress ve Doruk tema vardır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:

*Siteyi 30 ekimde bir arkadaşımdan takas yoluyla aldım ihtiyacım olan bir site değildir o nedenle satmaktayım. Aöf sınav zamanı geçtiğimiz haftalarda hit 1k ya kadar çıktı gelir ona göre artıyor.

*.Com domaini 11 yıllıktır ve domain guzel.net.tr de kayıtlı olup 500 günü vardır.

*.Net ise Lws.fr sitesinde olup 15 gün civarı oldu alınalı. Site şuanda .net üzerine 301 ile taşındı nedeni ise .com domainde adsense hesabı yeni açılıp banlanmasından dolayıdır.

* Site UK adsense onaylıdır. İlerleyen süreçte tekrar .com domaine istenirse geçiş yapılabileceğini düşünüyorum sonuçta .com domain 11 yıllıktır ve otoriterdir.

*Mevcutta sahifa teması kullanıyorum ancak doruk teması da satın alınmış olup alan kişi o temayı da kullanabilir.

* Sitede 970 küsür yazı ders notu vardır.

Komik tekliflerle gelmeyin lütfen sadece boş uk adsense 500 tl forumda. Doruk tema 200 tl. Domainlerin süreleri en az 1 yıl var. Yazıları içeriği sayıyorum.

İletişim:

Satış iptal şimdilik. Kilit lütfen.

Konu sahibi tarafından düzenlendi: