Ekim Ayı Pinterest Gelirleri

Gokhan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Hayırlı kazançlar olsun. Bizlerde yavaş yavaş buradalar öğrendiğimiz diğer arkadaşların yardımıyla kazanmaya başladık. Hayırlı ile bakalım önümüzde uzun günler aylar var neler değişir bilinmez. Saygılar.ads.png

freusty

webmasterfrm
Hayırlı kazançlar olsun. Bizlerde yavaş yavaş buradalar öğrendiğimiz diğer arkadaşların yardımıyla kazanmaya başladık. Hayırlı ile bakalım önümüzde uzun günler aylar var neler değişir bilinmez. Saygılar.Ekli dosyayı görüntüle 124
merhaba kaç site / subdomain ve pinden gelir bu? ne kadarlık bi çalışmaydı

Gokhan

webmasterfrm
freusty Valla amatör olarak başladım tek site üzerinden gelir şuanda. Subdomain işine yeni yeni giriyorum.

freusty

webmasterfrm
freusty Valla amatör olarak başladım tek site üzerinden gelir şuanda. Subdomain işine yeni yeni giriyorum.

ben de çok amatörüm hocam öğrenme aşamasındayım henüz. acaba ne zaman başladınız pin atmaya ve kaç pininiz var da hit gelmeye başladı?

Gokhan

webmasterfrm
Hocam kategori buluyorsun ben şimdilik pinto pin yapıp ogrenebildigim kadar yapıyorum. Bazinresimlerim hit getirdi hepsi olmasada yavaştan gidiyor. Site içinde masahimara hocamın anlatmış olduğu ücretsiz kurulum ayarlar mevcut. Onlardan bakarak kurulum yapabilirsin.

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam kategori buluyorsun ben şimdilik pinto pin yapıp ogrenebildigim kadar yapıyorum. Bazinresimlerim hit getirdi hepsi olmasada yavaştan gidiyor. Site içinde masahimara hocamın anlatmış olduğu ücretsiz kurulum ayarlar mevcut. Onlardan bakarak kurulum yapabilirsin.
Hocam asıl kâzanç ve hiti repin getiriyor. 200 yada 300 hesap açıp bunlarla repin yapın. Pinterest hesabın kapansa bile repinlerden kazanç gelmeye devam eder. Bnde yeni başladım ama..günlük 1000 lira üstü kazanan arkadaşlar var.Allah daha çok versin. Ana domaine site kurmamanız gerekirdi.

freusty

webmasterfrm
Hocam asıl kâzanç ve hiti repin getiriyor. 200 yada 300 hesap açıp bunlarla repin yapın. Pinterest hesabın kapansa bile repinlerden kazanç gelmeye devam eder. Bnde yeni başladım ama..günlük 1000 lira üstü kazanan arkadaşlar var.Allah daha çok versin. Ana domaine site kurmamanız gerekirdi.

bunu elle nasıl uğraşcaz her içerik için tek tek botu falan yok mu

Gokhan

webmasterfrm

İşte bunu bilmiyordum ana domaine kurmamızın gerektiğini. 1 2 eğitim satın aldım hiç birinde ana domaine kurmadan sub devam edin vs demediler. Saolsun bazı arkadaşlar burada konulara vs yazılar yazarak öğrendik ama iş işten geçmişti. Şimdi Keyword aramasına düştüm bakalım öğrenirsem ondan bulup yoluma devam edecem yada ana domain üzerinden sub açıp bakacağım. Şuanda 3 tane açtım 2 tanesi show ban yedi 1 tanesi duruyor göreceğiz öğrene öğrene gideceğim.