Godaddy İndirimli 1 Euro - 1 Dolar .com uzantılı Domain Kayıt Etmek

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Godaddy'nin yapmış olduğu indirimden faydalanmak için, avrupa lokasyon üzerinden alım işlemini yapmanız gerekecek.

Godaddy sayfasına girerek en alt kısımdan dil değişimi yapılarak, daha sonra;

almanya.png

Almak istediğiniz .com uzantılı alan adını aratıp satın alma işleminden devam ederek, her domain alımı için telefonunuzdan yeni bir gmail hesabı almalısınız. Satın alımı işlemi esnasındaki bilgilere, sallamasyon olarak, her alım için farklı isim soyisim, farklı adres bilgileri ve her zaman ki gibi sallamasyon telefon numarası bunların hepsi TR bilgileri olmalı.. Ve en önemlisi de SANAL KART kullanmanız. Her domain alımı için kullanılmamış kart olmalı veya bahsettiğim gibi sanal kart ile alım yapmanız gerekmektedir.. Her alım yaptıktan sonra, modemi resetlemeyi unutmayalim.

domain-.png

Bu şekilde aynı işlemi amerika dilini seçerek, 1$ (dolar) a alım gerçekleştirebilirsiniz. Her domain alım işlemini gizli sekmeden yapınız. Bol kazançlar :)

freusty

webmasterfrm
ininal kart ile alınır mı bu? kredi kartım olmadığı için sanal kart oluşturamıyorum.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
ininal kart ile alınır mı bu? kredi kartım olmadığı için sanal kart oluşturamıyorum.

Hiç denemedim hocam ininal, deneyin isterseniz ama daha önce alım yapmadıysanız 1 domain kullanabilirsiniz. Fazlasına ayni fiyatı alamazsınız. Her domain için ayrı ayrı temiz kart gerek.

BöcekBaşı

webmasterfrm
Ticaret: 1 / 0 / 0
Teşekkürler kaç gün süresi var acaba?