Google Admob ile Adsense Site Ekle Bölümü Açılması

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Arkadaşlar güncel yöntem hakkında yardımcı olabilecek var mı? Ben sürekli başka adsense hesabınız mevcuttur gibi hata alıyorum. Bu tarz yöntemlerle site ekle bölümünü açsam düzelir mi?

Onun site ekle bölümünün açılmasıyla alakası yok. Her hesap için kullanılan sabit (numara, ad soyad bilgileri, gizli sekme kullanılmaması, aynı kurtarma maili gibi) başıma 1 defa geldi onuda temiz bir gmail hesabına geçiş yaparak kurtulmuştum :)

mhls

webmasterfrm
Arkadaşlar güncel yöntem hakkında yardımcı olabilecek var mı? Ben sürekli başka adsense hesabınız mevcuttur gibi hata alıyorum. Bu tarz yöntemlerle site ekle bölümünü açsam düzelir mi?
adsense de onaya gönderiğiniz zaman al tarafta ödemeler kısmı 1 gün içinde belirli hale gelir ise ilk onaydan geçtiğiniz yani hesabınızın olmadığı anlama gelir

gastara

webmasterfrm
Teşekkür ederim, yeni gmail telefon kombinasyonlarıyla denedim ancak yine de yakalanıyorum sanırım bi yerlerden google beni izliyor :) Bilen arkadaşlardan rica etsem site ekle bölümünü açmayı gösterebilir misiniz?

mhls

webmasterfrm
Teşekkür ederim, yeni gmail telefon kombinasyonlarıyla denedim ancak yine de yakalanıyorum sanırım bi yerlerden google beni izliyor :) Bilen arkadaşlardan rica etsem site ekle bölümünü açmayı gösterebilir misiniz?
şimdi neler yapabileçeğinden biraz bahsedeyim hemen bir paycell hesabı acıp içine sanal kart ardından 10 tl atıyorsun. Daha sonra amazon aws den bir free sunucu alıyorsun 10 tlnin büyük bir kısmı burada harcanıyor geriye kalan bakiye ile 5sim.net ten 1 tane google için telefon alıyorsun bu telefon ile gmail adresini acıp adsenseye numara girmiyorsun. gmailli amazondan aldığın sunucu ile ac, amazon tel doğrulamasını artık sms ile yapıyor 5sim üzerinden gsm numarası alabilirsin tr olmasına dikkat et.