İngiltere Adsense Pini Icin Adres Hizmeti ?

scylla

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
İngiltere adsense için başvuru yaptım. Adsense de ne kadar para olunca pin yola çıkıyor? Şuan sallamasyon bir adres yazdım, pin yola çıkmadan vereceğiniz adresi yazacağım sanırım?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
İngiltere adsense için başvuru yaptım. Adsense de ne kadar para olunca pin yola çıkıyor? Şuan sallamasyon bir adres yazdım, pin yola çıkmadan vereceğiniz adresi yazacağım sanırım?

6-7 sterlini geçtiyse ingilteredengonder in vereceği adresi girin hocam. Genelde 8-10 sterlin de hesabınıza uyarı geliyor zaten.

scylla

webmasterfrm
6-7 sterlini geçtiyse ingilteredengonder in vereceği adresi girin hocam. Genelde 8-10 sterlin de hesabınıza uyarı geliyor zaten.
domain için yeni başvuru yaptım. farklı bir adsense hesabınız var uyarısı vermedi. umarım sorun çıkmaz. sorun çıkmadan adsense onayını aldıktan sonraki zamanlarda bu uyarıyı verme ihtimali var mı?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
domain için yeni başvuru yaptım. farklı bir adsense hesabınız var uyarısı vermedi. umarım sorun çıkmaz. sorun çıkmadan adsense onayını aldıktan sonraki zamanlarda bu uyarıyı verme ihtimali var mı?

Onaydan sonra hesapları gizli sekmeden açın her zaman.

Herkese selamlar, yaklasan noel dolayisiyla posta tesliminde gecikmeler soz konusudur. Postaci arkadaslar ellerinden geleni yapiyorlar ancak postanede insan ustu yigilmalar var. Bir hafta 10 gune normallesmis olur. Bu ara pin bekleyen arkadaslarin biraz daha sabirli olmasini rica ediyoruz.

Gokhan

webmasterfrm
Hayılırlısı olsun, Ben hizmetten yararlanacağım whatsap üzeri bilgi aldım kendisinden Yılbaşı sonrası inşallah çalışmaya başlıyacağım ve umarım daha çok çalışma yaparız. ingilteredengonder rica etsem düzeltmeler başladığında posta akışı normale döndüğünde bilgilendirme geçebilir misiniz ?