Instagram Panel Kurulumu (Otomatik Yorum, Repost, Beğeni, Follow, Unfollow)

maedre

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Arkadaşlar kendim de kullandığım, dosyalarını yazılımcı arkadaşlara kontrol ettirdiğim temiz ve güvenli panel kurulumunu gerçekleştiriyorum. Program adı PM ile gönderilecektir.

Herkesin aradığı o özellikler:
  • Zamanlanmış otomatik gönderiler oluşturma
  • Otomatik Follow
  • Otomatik Unfollow
  • Otomatik Repost
  • Otomatik Yorum
  • Otomatik Beğeni
  • Sınırsız Instagram hesap ekleme
Gereklilikler ve Fiyatlandırma:

• Digital Ocean 5$'lık droplet(En iyi alternatif bu kendim de bunu kullanıyorum. Bir süreliğine ücretsiz kredi bulabilir ve aynı zamanda Plesk panel kullanılacağından bu panel üzerinden diğer siteleriniz host edebilirsiniz.)
  • DO dropletiniz için Plesk panel
  • Gerekli tüm kurulumlar tarafımda karşılanacaktır. Siz programı herhangi bir hesabınızda çalıştırana dek rehberlik edecek ve yapmanız ve yapmamanız gerekenleri, tecrübelerimi aktaracağım.
Fiyat: Kısa süreliğine 40 TL!

freusty

webmasterfrm
şöyle bi 8-10 dakikalık tanıtım video çekip koyarsanız daha iyi olacaktır ilgilenebilirim o zaman. sürekli soru cevap tarzı darlar bi süre sonra. a dan z ye hesap ekleme kullanım yararları, etkileri, neticeler vs paylaşırsanız iyi olur maedre

maedre

webmasterfrm
Bildiğiniz next post php scriptini kullanıyorum. İnternette demoları var inceleyebilirsiniz. İnternette ücretsiz de bulabilirsiniz ama çalışan versiyonu şu an yok ben birtakım düzenlemeler yapıp kendim için kullanmıştım. Faydasını da gördüm dikkatli kullanım konusunda destek vereceğim zaten, ayrıca teçhizatım olduğunda video da eklerim sıkıntı değil. Script kurulumunu yaptıktan sonra sınırsız kullanabilirsiniz, internette aylık satılan hizmetler gibi değil direkt o sistemin kendisine sahip olacaksınız hatta PayPal ile ödeme de alabilirsiniz hizmet satma karşılığı fakat onu kendim denemediğimden o konuda destek veremeyeceğim. Ben sadece 40 TL’ye sorunsuz çalışan versiyonu ve modülleri kurup teslim edeceğim.

freusty

webmasterfrm
Bildiğiniz next post php scriptini kullanıyorum. İnternette demoları var inceleyebilirsiniz. İnternette ücretsiz de bulabilirsiniz ama çalışan versiyonu şu an yok ben birtakım düzenlemeler yapıp kendim için kullanmıştım. Faydasını da gördüm dikkatli kullanım konusunda destek vereceğim zaten, ayrıca teçhizatım olduğunda video da eklerim sıkıntı değil. Script kurulumunu yaptıktan sonra sınırsız kullanabilirsiniz, internette aylık satılan hizmetler gibi değil direkt o sistemin kendisine sahip olacaksınız hatta PayPal ile ödeme de alabilirsiniz hizmet satma karşılığı fakat onu kendim denemediğimden o konuda destek veremeyeceğim. Ben sadece 40 TL’ye sorunsuz çalışan versiyonu ve modülleri kurup teslim edeceğim.

spama düşüp hesabı patlatma ihtimali yok mu pekçok kişinin hesabının spama düştüğünü duydum bu tarz sistemler yüzünden

maedre

webmasterfrm
spama düşüp hesabı patlatma ihtimali yok mu pekçok kişinin hesabının spama düştüğünü duydum bu tarz sistemler yüzünden

Hocam ben 5 hesapla falan deneme yaptım, ilk ikisinde sınırları zorlamak için max limitler seçtim örneğin saatlik 72 takip 50+ beğeni gibi. Böyle yaparsanız ikinci gün yakalanıyorsunuz. Ben de yavaş yavaş azalttım ve bir asal sayı bir çift sayı girip opsiyonlarımda bulunan slow fast very fast gibi seçenekler arasında otomatik geçiş sağladım. Ana hesabımda aktiflik sağlıyor, erişime ulaşıyorum ve günde 5-6 takipçi geliyor hiç ilgilenmediğimde bile. Programda proxy desteği var onu kullanırsanız hiç sıkıntı olmaz ben henüz denemedim değmeyeceğini düşündüm. Dediğim gibi şu saatten şu saate çalışsın dursun, gün sonunda durdur gibi seçenekler de olduğundan akıllı kullanılırsa faydalı olacağını söyleyebilirim. Yani ben size diğer satıcılar gibi bu programla uçarsınız, aslansınız, kaplansınız demiyorum da, iş yükünüzü hafifletecek bi alternatif sunuyorum gibi düşünün çünkü benim bakış açım da bu ve size farklısını sunmak etik görüşlerime sığmaz.

mkaan

webmasterfrm
bu scripti ben kurdum sadece içerik ve hikaye paylaşıyor proxy kullanıyor musun