Kelime seçimi hk.

ilgincix

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Arkadaşlar konuya yeni dahil oldum. Pinterest üzerinde yeni hesaplar açarak denemeler yapıyorum şu anda. kafama takılan daha doğrusu öğrenmek istediğim şey şu:
Kelime seçerken en çok pinlenen kelimeleri ve onların alt kelimelerini mi seçmek lazım,
Yoksa daha az kinlenen ve onların alt kelimelerini mi seçmek lazım.

yani çok pinlenmesi çok arandığı anlamina da geliyormu açıkçası onu bir türlü anlamadım.

ilgili ve bilgili arkadaşlardan geri dönüş / yorum bekliyorum.

şimdiden teşekkürler

ilgincix

webmasterfrm
benimde anlayamadigim konu buydu. herkesin pinledigi kelimeler gozumde çöplük olmus kelimeler gibi dusundum de ondan bi bilene danışayım dedim.
peki sektorel anlamda nasil kelimeler secilmeli hocam

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
benimde anlayamadigim konu buydu. herkesin pinledigi kelimeler gozumde çöplük olmus kelimeler gibi dusundum de ondan bi bilene danışayım dedim.
peki sektorel anlamda nasil kelimeler secilmeli hocam

Örnek mesela önce pinterest üzerinden keyword araştırmaları yapın ordakiler aslında daha mantıklı 2. yöntem ise zaten pinkey.club üzerinde aramadaki çıkan sonuçlar da en baştakiler en iyi en çok görüntülenler olarak sıralanır.

1584986083560.png

Celik

webmasterfrm
Kelimelerin potansiyel hacimlerine bakın önce (ben spam yapmıyorum içerikleri kendim üretiyorum) - (reklam verme sekmesinde keyword alanında sağ kutuya ana anahtar kelimeleri yazın altta çıkan kelimeleri sol kutuya aktarın ve tek tek silerek gidin. Aralarında 5k0- 100k - 500k gösterimli keywordlar elde edeceksiniz bunlarla içerik üretin)
0-100k aralığında olan keywordlara ilk etapta yönelmek, websitenize trafik çekmek için iyi bir yöntem olur. Kalkıpta milyonluk aranmalı kelimelere spam yaparak girerseniz işiniz çok çok çok şansa kalır.

İkinci olarak keywordu pinterest üzerinde kategori başlığı altında bakın kaç kişi takip ediyor 20bin altı çöptür .

Ben kendim analiz yapıyorum büyük hesapları takip ediyorum. Bir nevi kopya çekiyoruz :)

Kelime değerini adwords ile ölçebilirsiniz yalnız trafik organik olmadığında asla o TBM leri vermez.

Konu sahibi tarafından düzenlendi: