oxcakmak
webmasterfrm
Merhaba dostlarım kendim kodladığım kişisel site scriptini herkese ücretsiz olarak veriyorum. Script için gereken özellikler:
-MySQL / PDO Eklentisi
-PHP >=5.4
Script demosu için aşağıdaki linke tıklayınız:
indirmek için aşağıdaki linkte tıklayınız:
oxcakmak.com
Github:
github.com
Website:
Kurulumu:
-zip dosyasını klasöre çıkartıyoruz.
-Cpanel üzerinden bir adet veritabanı oluşturup, çıkardığınız dosyanın klasör içerisinde yer alan config.php dosyasını açıyoruz.
-Dosya içinde yer alan veritabanı bilgilerini ve BASE_URL sabitini kendi sitemiz ile değiştiriyoruz (BASE_URL her zaman https://oxcakmak.com/ gibi olmalıdır, sonunda taksim işareti olmalıdır)
-Dosya düzenlenmesi tamamlandıktan sonra sunucunuza yükleyip kullanabilirsiniz.
Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız bana [email protected] adresinden mail atabilirsiniz.
-MySQL / PDO Eklentisi
-PHP >=5.4
Script demosu için aşağıdaki linke tıklayınız:
indirmek için aşağıdaki linkte tıklayınız:
Freelancer Web Yazılımcısı - OXCAKMAK
Web tasarım ve programlama alanın da uzman php yazılımcısı bir freelancer ile profesyonel web tasarım, profosyonel web yazılım hizmeti arıyorsanız doğru yerdesiniz

Github:
GitHub - oxcakmak/mason-tek-sayfa-kisisel-portfoy-scripti: Merhaba dostlarım kendim kodladığım kişisel site scriptini herkese ücretsiz olarak veriyorum. Ücretsiz Kişisel Portföy Scripti, mariya tek sayfa portföy scripti
Merhaba dostlarım kendim kodladığım kişisel site scriptini herkese ücretsiz olarak veriyorum. Ücretsiz Kişisel Portföy Scripti, mariya tek sayfa portföy scripti - oxcakmak/mason-tek-sayfa-kisisel-p...
Website:
Kurulumu:
-zip dosyasını klasöre çıkartıyoruz.
-Cpanel üzerinden bir adet veritabanı oluşturup, çıkardığınız dosyanın klasör içerisinde yer alan config.php dosyasını açıyoruz.
-Dosya içinde yer alan veritabanı bilgilerini ve BASE_URL sabitini kendi sitemiz ile değiştiriyoruz (BASE_URL her zaman https://oxcakmak.com/ gibi olmalıdır, sonunda taksim işareti olmalıdır)
-Dosya düzenlenmesi tamamlandıktan sonra sunucunuza yükleyip kullanabilirsiniz.
Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız bana [email protected] adresinden mail atabilirsiniz.