Nasıl Para Kazanabilirim (?)

harman1995

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir pinterest işini kovaladım tam istediğim sonuçları alamadım bir defalığına 300 küsür çekebildim sonrası shadow :) Yokmu farklı bir alan ? öğrenci olduğum için evdeyim ve boştayım aynı zamanda babam inşaat demircisi olduğu için işe gidemiyor virus bir yandan kriz geliyor bir yandan :) kendi harçlığımı çıkarıcak hiç bir yöntem yokmu bildiginiz :) varsa lütfen aydınlatın beni herkese teşekkürler şimdiden.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
İnternet üzerinden para kazanmak aslında çok da zor değil. Hele ki bu günler de hepimiz için birer avantaj. Yanlız hızlı para kazanmak istiyorsanız ona birşey diyemem :)

Birçok sektör var e-ticaret, pinterest, adsense, bitcoin, ve daha fazlası buna siz karar vermelisiniz. Özellikle kimseden detay beklemeyin birilerinden birşeyler bekleyerek zaman geçirmeniz sizin zararınıza olacaktır. Bol bol araştırma yapın. Kazanabileceğiniz sektör çok. Instagram 'da sayfa büyüterek bile para kazanabilirsiniz :)

Alternatif seçenekler çook aslında yeter ki mantıklı düşünüp doğru hareket edelim.