OLWA ÜYELERİNE ÖZEL REDDİT VE FACEBOOK İLE PARA KAZANMA TAKTİĞİ YAYINDA !!

Yakın zamanda Çıkaracağım Para Kazanma Taktiği 2 yi Paylaşalım mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Adrenochrome

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Dr

direk spin de uygulayabilirsiniz hocam
öylede yapabilirim daha az uğraşmış olurum birde birşey merak ettim türkçe sitelerin ekli olduğu bir adsense hesabına bu yeni ingilizce içerikli siteyimi eklemeliyim yoksa farklı bir adsense hesabımı gerekir. Türkçe site tanımlı adsense hesabına eklediğimde kazanç türk lirası olarak yansıdığı için ingilizce sitenin kazancı nasıl dahil olacak?.

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0
öylede yapabilirim daha az uğraşmış olurum birde birşey merak ettim türkçe sitelerin ekli olduğu bir adsense hesabına bu yeni ingilizce içerikli siteyimi eklemeliyim yoksa farklı bir adsense hesabımı gerekir. Türkçe site tanımlı adsense hesabına eklediğimde kazanç türk lirası olarak yansıdığı için ingilizce sitenin kazancı nasıl dahil olacak?.
İçerikler ingilizce olur gelen paralar TL olarak yansır hocam daha yüksek TBM olur ingilizce sektörde :)
hangi spin sitesini tavsiye edersiniz?
Spinbot vardı hocam ben onla yapıyordum

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Günde kaç içerik önerirsiniz ideali varmı ucu açıkmı

mkaan

webmasterfrm
Tam aradığım paylaşım teşekkürler Pinterest sıktı Spin arayanlar buraya tıklayın
İçerikte ki görselleri nasıl buluyorsunuz telif vardır

Adrenochrome

webmasterfrm
belirtilen yöntemle normal sık kullandığım siteden çekemediğim hiti bu yöntem için açtığım site ile çektim facebook gruplarından ama facebook hesabım kitlendi :D hep bir engel çıkar genelde :D ama hesap engeli kalkması için resmimi yolladım bakalım açılınca devam etcem :) güzel sonuçlar alcağımı umuyorum
bunun cracklisi varmı acaba
var internette ama bilemiyorum kod yerleştirmişlermidir içine.

mkaan

webmasterfrm
EnbMEDYA taktik güzel ama spin yaptığımızda bu makalelerin sahipleri sonra sıkıntı çıkarmasın sonuçta bilimsel bir içerik