OLWA ÜYELERİNE ÖZEL REDDİT VE FACEBOOK İLE PARA KAZANMA TAKTİĞİ YAYINDA !!

Yakın zamanda Çıkaracağım Para Kazanma Taktiği 2 yi Paylaşalım mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Gokhan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Demekki tek değilim, bakıyorum ediyorum hatamı var şu mu bumu bekliyorum hala her gün her dakika yenile yenile f5 bozulacak :) teşekkürler bilgi için.

harman1995

webmasterfrm
Hocam sınavlarım sonunda bitti :) artık uygulamaya geçmeye başlayacağım , taktik haala iş yapar mı ? cevabınızı bekleyip ona göre başlayacağım.

NOT: EnbMEDYA hocam yeni taktik gelicekti beklemedeyiz :) :)

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

freusty

webmasterfrm
benim kafama 2k sayfa görüntülenmesiyle 20k reklam gösterimi oluşturan arkadaş takıldı. 1 sayfa görüntülenmesine 10 reklamı nasıl göstermeyi başarıyorsunuz? en amiyane tabirle wtf ? benim mobil reklamlarda 4 tane çıkıyor. 4 tanede bile şüphe yaşıyorum fazla mı diye. web reklam da yine aynı şekilde 5 tane var. 2k sayfa görüntülenmeye 20k reklam gösterimi normal mi arkadaşlar?

EnbMEDYA

Platin Üye
Ticaret: 1 / 0 / 0
Reddit 'de bı sıkıntı var heralde ilk defa kullandım bunu 2 tane konu açtım paylaşmaya çalıştım moderatorler arkeolojiye izin vermiyor artık gibi bir yazı cıkıyor
hesap yenile paylaşırken kurala uy yeterli hocam
benim kafama 2k sayfa görüntülenmesiyle 20k reklam gösterimi oluşturan arkadaş takıldı. 1 sayfa görüntülenmesine 10 reklamı nasıl göstermeyi başarıyorsunuz? en amiyane tabirle wtf ? benim mobil reklamlarda 4 tane çıkıyor. 4 tanede bile şüphe yaşıyorum fazla mı diye. web reklam da yine aynı şekilde 5 tane var. 2k sayfa görüntülenmeye 20k reklam gösterimi normal mi arkadaşlar?
oto reklamlar ve reklam yerleşiminin bolluğundan kaynaklı diye düşünüyorum.

harman1995

webmasterfrm
EnbMEDYA hocam size teşşekkür ederim , dün gece wordpress siteyi kurdum 1makale attım sadece reddit den 2paylasim yaptım bugün siteye giriş sayısı 35 bu demek oluyor ki sistem baya güzel çalışıyor :) konu içeriğine reklamı yeni aktif ettim bakalım durum neleri göstericek tıklama alabilicekmiyiz :) Sağolasıniz tekrardan