Pinterest Eğitimi (ücretsiz) Part-3

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
kaldığımız yerden devam edelim.
part 2 de içerik çekicimizi ayarladık ,ek bilgi olarak nasıl birden çok kategoriyi içerik çekiciye eklicez gostereyim

Ekli dosyayı görüntüle 93
yukarıda bi bölme gelicek oraya diğer boardlarımızı tek tek aynı şekil yazıp okeyleyin

en son sayfayı yenıleyın ekledikleriniz gozukecek.

daha sonra duplıcate yaptıklarınızı tek tek ıcıne girip aşağıdaki resimdeki yerleri değiştirin
Ekli dosyayı görüntüle 94

Ekli dosyayı görüntüle 95

yukarıdakı resimde duplicate yaptıkca eklediğiniz isimler gozukucek ,hangisini düzenliyorsanız onu seçiceksiniz .

Sıradan devam edelim son olarak social auto poster ayarlarımızı yapalım ve duzenlı paylaşıma bırakalım.

aşağıda social auto posterın bütün ayarlarını atıcam aynı sekıl uygularsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 96

Ekli dosyayı görüntüle 97

Ekli dosyayı görüntüle 98

Ekli dosyayı görüntüle 99

when to post 'dan kaç dakıakda bir atmasını yazabılırsınız ben genelde ilk hafta 15 dakıka 2.hafta 30 3.haftadan sonra 50 dakıkaya cekıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 101

buradanda paylasım yapmısmı yapmamısmı kontrol edebılırsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 100

bozuyuk

webmasterfrm
Her şeyi ayarladıktan sonra biz sadece pinterestten resim çekeceğiz değil mi? Pintereste geri gönderecek mi acaba bunları?

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam anlattıklarınız ve insanlara yaptığınız yardımlar takdire şayan. Teşekkürederim. 2 konuda konu açarak anlatım ricaedecektim. Affınıza sığınarak. 1-pinterestten kategori bazlı resim çekip. Bu resimleri php ye atıp. Ordan sitemize çekmeyi. Neden derseniz böyle yapınca pinterest resimlerin bize ait olduğunu sanıyormuş. 2- domain aldık. Ana domaine site kurulumu yapmıyoruz. Sadece subdomainlere site kuruyoruz. Ancak adsense onayı için ana domainimize adsense kodları eklemeliyiz. Bunların nasıl yapıldığını anlatırsanız bana ve arkadaşlara faydası dokunur. Lütfen..saygılarımla

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hocam anlattıklarınız ve insanlara yaptığınız yardımlar takdire şayan. Teşekkürederim. 2 konuda konu açarak anlatım ricaedecektim. Affınıza sığınarak. 1-pinterestten kategori bazlı resim çekip. Bu resimleri php ye atıp. Ordan sitemize çekmeyi. Neden derseniz böyle yapınca pinterest resimlerin bize ait olduğunu sanıyormuş. 2- domain aldık. Ana domaine site kurulumu yapmıyoruz. Sadece subdomainlere site kuruyoruz. Ancak adsense onayı için ana domainimize adsense kodları eklemeliyiz. Bunların nasıl yapıldığını anlatırsanız bana ve arkadaşlara faydası dokunur. Lütfen..saygılarımla
Sorununuzu 2 defa okudum fakat tam anlıyamadim. Lütfen anlaşılır şekilde, https://www.olwa.net/forum/pinterest-soru-ve-oneriler.79/ bu kategoriye yeni konu açabilir misiniz? Bilgi sahibi olan kişiler cevaplayabilir.

Mehkut06

webmasterfrm

masahimara

olwa.net
webmasterfrm

Saygılar bizden.
PHP den çekilen içeriği özgün sayıyor diyemeyiz , fazlasıyla PHP den çektiğim içeriklerde telif , shadow, suspend yedi.

Ana domain olayına gelince şunu sorayım onaylı bi sitedenmi bahsediyoruz .

Mehkut06

webmasterfrm
Saygılar bizden.
PHP den çekilen içeriği özgün sayıyor diyemeyiz , fazlasıyla PHP den çektiğim içeriklerde telif , shadow, suspend yedi.

Ana domain olayına gelince şunu sorayım onaylı bi sitedenmi bahsediyoruz .
Hocam sunucuda olmuyan resimlere göre daha garantili .anlatmak istediğim bu.

Adrenochrome

webmasterfrm
run campaign diyince resimdeki yazı çıkıyor fakat birşey paylaşmıyor tüm anlatılanları birebir uyguladım ne yapabilirim.

RXsmxj.png