kaldığımız yerden devam edelim.
part 2 de içerik çekicimizi ayarladık ,ek bilgi olarak nasıl birden çok kategoriyi içerik çekiciye eklicez gostereyim
Ekli dosyayı görüntüle 93
yukarıda bi bölme gelicek oraya diğer boardlarımızı tek tek aynı şekil yazıp okeyleyin
en son sayfayı yenıleyın ekledikleriniz gozukecek.
daha sonra duplıcate yaptıklarınızı tek tek ıcıne girip aşağıdaki resimdeki yerleri değiştirin
Ekli dosyayı görüntüle 94
Ekli dosyayı görüntüle 95
yukarıdakı resimde duplicate yaptıkca eklediğiniz isimler gozukucek ,hangisini düzenliyorsanız onu seçiceksiniz .
Sıradan devam edelim son olarak social auto poster ayarlarımızı yapalım ve duzenlı paylaşıma bırakalım.
aşağıda social auto posterın bütün ayarlarını atıcam aynı sekıl uygularsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 96
Ekli dosyayı görüntüle 97
Ekli dosyayı görüntüle 98
Ekli dosyayı görüntüle 99
when to post 'dan kaç dakıakda bir atmasını yazabılırsınız ben genelde ilk hafta 15 dakıka 2.hafta 30 3.haftadan sonra 50 dakıkaya cekıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 101
buradanda paylasım yapmısmı yapmamısmı kontrol edebılırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 100
part 2 de içerik çekicimizi ayarladık ,ek bilgi olarak nasıl birden çok kategoriyi içerik çekiciye eklicez gostereyim
Ekli dosyayı görüntüle 93
yukarıda bi bölme gelicek oraya diğer boardlarımızı tek tek aynı şekil yazıp okeyleyin
en son sayfayı yenıleyın ekledikleriniz gozukecek.
daha sonra duplıcate yaptıklarınızı tek tek ıcıne girip aşağıdaki resimdeki yerleri değiştirin
Ekli dosyayı görüntüle 94
Ekli dosyayı görüntüle 95
yukarıdakı resimde duplicate yaptıkca eklediğiniz isimler gozukucek ,hangisini düzenliyorsanız onu seçiceksiniz .
Sıradan devam edelim son olarak social auto poster ayarlarımızı yapalım ve duzenlı paylaşıma bırakalım.
aşağıda social auto posterın bütün ayarlarını atıcam aynı sekıl uygularsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 96
Ekli dosyayı görüntüle 97
Ekli dosyayı görüntüle 98
Ekli dosyayı görüntüle 99
when to post 'dan kaç dakıakda bir atmasını yazabılırsınız ben genelde ilk hafta 15 dakıka 2.hafta 30 3.haftadan sonra 50 dakıkaya cekıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 101
buradanda paylasım yapmısmı yapmamısmı kontrol edebılırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 100