Pinterest hesap açmak için Multilogin Kullanımı

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Pinterest spam yapanlar az çok biliyor. Bilindiği üzere pin to pin sistemler için kullanabileceğimiz pinterest hesaplarını, Multilogin yardımıyla nasıl açacağımızı anlatacağım.

Öncelikle multilogin.com sitesinden programı bilgisayarınıza indirip kuruyorsunuz. Daha sonra mail adresinizle kayıt olup, maile gelen onay kodu ile multilogin de üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. Yaklaşık 10 gün kadar free kullanabiliyorsunuz. Her 10 günde bir farklı mail adresinizle yenilemeniz gerekecektir.

Multilogin hesabınızı aktif ettiniz, ve pinterest sayfası açıcaksınız.

New browser profile giriş yaparak;

multilogins.png

Daha sonra kırmızı ok ile işaretlediğim kısma açacağınız sayfaya rastgele bir isim vererek, sağ alttaki Create Profile kısmından ok deyip ilerliyoruz.

multilog.png

Karşınıza oluşturduğunuz profilin, START ( sayfayı aç ) kısmı gelecektir. Start dedikten sonra karşınıza gelicek olan sayfa da, pinterest.com diyerek, pinterest hesabı oluşturarak gerekli business hesabı ve panolar oluşturabilirsiniz..

Gokhan

webmasterfrm
Valla bende kaç gündür bunun peşindeyim öğrenmenin çok teşekkür ediyorum. Tam aradığımız şeymiş.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
anladım denicemm 3 hesap cok az ama.
Maalesef artık pinterest git gide sıkılaştırdı pinterest hesaplarını. Özel hesap açıcı programlarla da açtığınız zaman, pinterest de 2-3 güne patlıyor zaten. Size tavsiyem fazla yüklenmeyin. Pinterest için, yakın zamanda sağlam bir güncelleme daha yolda.

Gokhan

webmasterfrm
Bunda Proxy bulmak çok zor. Bunun mantiğı anladığım kadarıyla modemi resetle sonra bunu aç kur Choreme gibi sayfa açsın daha sonra oradan devam et mantığı doğrumudur

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Bunda Proxy bulmak çok zor. Bunun mantiğı anladığım kadarıyla modemi resetle sonra bunu aç kur Choreme gibi sayfa açsın daha sonra oradan devam et mantığı doğrumudur

Proxy felan bulmayacaksınız. Birşey yapmanıza gerek yok, yapmanız gereken sadece multilogin ile günde 2-3 adet pinterest hesabı açmak. Bizim insanların gözü doymadığı için, hep çok kazanayip derdindeler.. O bakımdan yüzlerce hesap açarak bazı şeylerin dozunu kaçırıyorlar haliyle :)

Gokhan

webmasterfrm
Yok öyle gözü aç hesabı degil ben mantığını anlamaya çalışıyorum programın. araştırdım ama tam çözüm bulamadım Tolga Şimdi bu programla açtım kurdum zaten normal ttnet üzerinden aldığım ip ile açıyor burada anlamaya çalıştığım modemi resetleyip bu programımı açmam gerekiyor ? yoksa hepsinden üç tane ayrı ayrı açıp öylemi hesap açmam gerekiyor. Kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum :)