Pinterest hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Ana domain banlanmış olabilir

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
masahimara ile birlikte inceleme sonucu pinterest için kullanmış olduğumuz sistem de, ana domaini kullanmadığımız halde pinterest ana domaini direk spam olarak belirlemiş.

Temiz bir pinterest hesabınızdan giriş yaparak rastgele bir adet pin paylaşmayı deneyin. Aşağıdaki görsel gibi kontrollerinizi sağlayıp ana domaininizin spam alınıp alınmadığını kontrol edebilirsiniz.

pinban.png

maedre

webmasterfrm
Hocam konuyla alakasız ama pinterestte çok fazla hesap açılmasının sebebini anlayamadım ben. Forumdaki eğitim konularında bir subdomainden pinterest hesabına kategoriler çıkarıyor. Her subdomain için ayrı hesap mı oluşturacağız ve ana domaine kesinlikle pintopin kurmamamız mı gerekiyor? Adsensede ayrı subdomainler için tekrar başvuru yapmamız gerekiyor mu ?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Hocam konuyla alakasız ama pinterestte çok fazla hesap açılmasının sebebini anlayamadım ben. Forumdaki eğitim konularında bir subdomainden pinterest hesabına kategoriler çıkarıyor. Her subdomain için ayrı hesap mı oluşturacağız ve ana domaine kesinlikle pintopin kurmamamız mı gerekiyor? Adsensede ayrı subdomainler için tekrar başvuru yapmamız gerekiyor mu ?

Doğrudur her sub domain için, pinterest hesabı gerekmekte. Ana domaine boş bir wordpress kursanız da olabilir. Pintopin kurulumu yapmamanız ana domainde koruyucu bir etken diyeceğim fakat, artık ana domaini de özetle banlayabiliyorlar. Henüz net birşey yok ama pinterest güncellemeleri boşuna yapmiyor :)

Sub domainler için ayrı adsense başvuru isteseniz de yapamazsin. Ana domain onaylandığı zaman istediğiniz kadar sub domain de kullanabilirsiniz reklam kodlarıyla.

maedre

webmasterfrm
Doğrudur her sub domain için, pinterest hesabı gerekmekte. Ana domaine boş bir wordpress kursanız da olabilir. Pintopin kurulumu yapmamanız ana domainde koruyucu bir etken diyeceğim fakat, artık ana domaini de özetle banlayabiliyorlar. Henüz net birşey yok ama pinterest güncellemeleri boşuna yapmiyor :)

Sub domainler için ayrı adsense başvuru isteseniz de yapamazsin. Ana domain onaylandığı zaman istediğiniz kadar sub domain de kullanabilirsiniz reklam kodlarıyla.

Eyvallah hocam arada hevesleniyorum girsem mi diye bu tarz sorular kafamı kurcalıyordu, iyi oldu hepsini bir mesajda çözdünüz valla çok sağolun :) Boş domainlere adsense aldırayım sonra girelim hayırlısıyla. Bol kazançlar, bansız günler :)