Pinterest için Güvenilir Proxy

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
pa ve sap da var o sorun

başka konudada belirttim bol bol yontem deneyin ilk başta eskimiş kişisel pinterest hesabında deneyin bi.
bide inatla şunu belirtmek istiyorum bu pa nın shadowa düşmesinin tek sebebi cronları çakışıyor pinterest buna abartı dikkat ediyor biz api de bile cronlar çakışınca ban yiyoruz pa da neler yapar siz düşünün

scylla

webmasterfrm
Arkadaşla aynı anda kurduk. İkimizin site yedekleri aynı, onun hosting güzel net'te, benimki odeaweb. Cronları 5 dakika olarak ayarladık (cronjob sitesinden) Onun 3 sitede sağlam, benimkiler patladı. Tek etken ip gibi gözüküyor.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Arkadaşla aynı anda kurduk. İkimizin site yedekleri aynı, onun hosting güzel net'te, benimki odeaweb. Cronları 5 dakika olarak ayarladık (cronjob sitesinden) Onun 3 sitede sağlam, benimkiler patladı. Tek etken ip gibi gözüküyor.

Çoğu hosting firması genelde belirtmez, sizlere daha yüksek paketleri almanızı söyler. Fakat ilerleyen zamanlarda pin sayınız sitede çoğaldıkça bu siteniz için sorun yaratmaya başlar ve pinlemeler vs sıkıntı olur.

O yüzden cron ayarlarınız tüm siteler için, min. 10 dakikaya ayarlayabilirsiniz.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
o porxymi kullanıyo arkadasın

normal hosting ip sinden bahsediyorsan alakasız onunla , localhosttan basarak deneyebılırsın telefon netını bağla mesela

scylla

webmasterfrm
o porxymi kullanıyo arkadasın

normal hosting ip sinden bahsediyorsan alakasız onunla , localhosttan basarak deneyebılırsın telefon netını bağla mesela
Yok, o da proxy kullanmıyor. Ama onunkiler sağlam kalınca ip ile alakalı diye düşündüm. Cronların çakışmaması için nasıl bir yol izlemek gerek? cronjob sitesini kullanıyorum. orada da 1,2,5,10,15 dakika seçenekleri var.

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Cronların çakışma olayını anlatayım ilk basta

A.olwa.net 1 dakika crona bıraktınız
B.olwa.net 2. Dakika crona boraktınız
C.olwa.net 5. Dakika crona boraktınız
D.olwa.net 10. Dakika crona boraktınız
E.olwa.net 15. Dakika crona boraktınız

Şimdi 1. Dakikada pini bastı çakışma yok
2 de bastı çakışma yok
.
.
.15 de bastı çakışma yok
Eğerki f.olwa.net in cronunu 15 yada öncekilerden birini yaparsanız e.olwa.net içerik basarken f.olwa.net de içerik basıyor olucak.
İşte bu zil zurna sıkıntıdır.

En açık örneği şu şekilde olmalı saat 12.00 da a sitesi içerik pinliyorken başka hiç bir site 12.00 da pinlememesi lazım

Çözüm hiç aramadım kullanmadıgımdan
Ama mantıken pint autoya belirleyebildiğin saatlerde dakikalarda pin atma özelliği olsa shadow dan kurtaracak diyorum emin değilim ama inanın başka açıklaması yok