pinterest Pinleyince anında Shadow ve suspend ban yiyenler ?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Günaydın arkadaşlar.

yaklaşık 24 saattir açtığımız hesaplar pinleyince anında shadowa yada suspende düşüyor ,genel bi uygulama var sanırım varmı başına gelen.

Başına gelen varsa kesinlikle bi müddet pinleme yapmayın domain banı yapıştırıyolar anında

mkaan

webmasterfrm
ben ilk zamanlarda hesap açtım giriş yapınca direkt ban yedim :eek: bismillah bi dur yeni giriş yaptık 5 dk gezinelim durum böyle olunca çeşitli yollar buldum sıkıntı kalmadı

mkaan

webmasterfrm
Hacım o çeşitli yolları paylaşmak istemezmisin bizde faydalanırdık
Tabi ki en sağlam yöntemi Google Cloud hesabından abd sunucusu ile hesap açmak 300$ deneme hesabı veriyor ikincisi telefon wifi özelliği kullanarak bazıları modem resetliyor vs. tavsiye etmem ileri de modem arızası çıkabilir zaten telefon wifi özelliğini aç chrome vpn ile gir tamamdır eğer talep gelirse google cloud bulut sunucu açma rehberi hazırlarım

suatatila

webmasterfrm
Tabi ki en sağlam yöntemi Google Cloud hesabından abd sunucusu ile hesap açmak 300$ deneme hesabı veriyor ikincisi telefon wifi özelliği kullanarak bazıları modem resetliyor vs. tavsiye etmem ileri de modem arızası çıkabilir zaten telefon wifi özelliğini aç chrome vpn ile gir tamamdır eğer talep gelirse google cloud bulut sunucu açma rehberi hazırlarım
Google Cloud ve Microsoft Azure aynı mantık sanırım. Cloud da da sanal sunucu oluşturularak yapılıyor demi?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Çözümü hazır, eskimiş ve kişisel pinterest hesabı alarak çözdük gibi

mkaan

webmasterfrm
Google Cloud ve Microsoft Azure aynı mantık sanırım. Cloud da da sanal sunucu oluşturularak yapılıyor demi?
azure denemedim ama google cloud sanal sunucu kuruyorsun örneğin windows ilk başta server bağlanırsın ama internete giremezsin açılan ekran da interneti açıyorsun daha sonra web siteleri açılıyor

KaramanLı

webmasterfrm
Portable ile bu durum aşılıyor ancak şu da var ki domain mimlenmişse yapacak bir şey yok.