Pinterest Spam Yapan .com Domainleri de Banlamaya Başladı!

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Arkadaşlar pinterestin son 10 gündür yoğun bir shadow ban olayı yaşanıyordu.

Bununla beraber artık spam yapan tüm domainler olmak üzere. com domainleri de kökten banlamaya başladılar.

Bazı arkadaşların başına gelmiş olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Hatta tüm sisteminiz de pinleme yaptırmayı durdurun bir süre.. Pinterest sağlam temizliğe geçmiş durumda :)

Dünya corona ile uğraşırken pinterest güncelleme derdine düşmüş. Unutmayacağız bunu Pinterest :)

KaramanLı

webmasterfrm
Com domaini Pintereste kullanırsa tabiki banlanır. Kullanmayan kimsenin ki banlanmadı.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Com domaini Pintereste kullanırsa tabiki banlanır. Kullanmayan kimsenin ki banlanmadı.

Spama yönelik özel bi çalışmaları olduğu kesin. :) Pinterest bu sefer sağlam yüklendi herkes gardını alsın bence.

Cem

Moderatör
Pinterest eklentileri karalisteye almaya çalışıyor. Şuanda bir dalga ile deneme yanılma yaptı Wordpress eklenti ile spam yapanlar yeni sistemlere hazır olsun.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
domain banı kalkarmı acaba

Shadowban olsaydı belki derdim ama direk ana domain banlandığı için üstelik spam olarak açacaklarını zannetmiyorum.

Özgün veya manuel çalışanların başına geldiyse pinterest çalışanlarına spam yapmadıklarını mail ile birdirdiklerin de açıyorlar.

nsk1984

webmasterfrm
Shadowban olsaydı belki derdim ama direk ana domain banlandığı için üstelik spam olarak açacaklarını zannetmiyorum.

Özgün veya manuel çalışanların başına geldiyse pinterest çalışanlarına spam yapmadıklarını mail ile birdirdiklerin de açıyorlar.
anladım hocam yeni pinterst hesaplar açıp banlı domaine 301 ile hit çekmek lazım ozaman

KaramanLı

webmasterfrm
Ana domainin banı da kalkıyor. Minimum 2 ay.