Pinterestten ne kadar kazanılır ?

Arslan

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Bol Kazançlar :)

KaramanLı

webmasterfrm
Hamd olsun ☺

Screenshot_20191008_180632.jpg

Mehkut06

webmasterfrm
Hayırlı kazançlar olsun, Bizler daha o seviyeye bile gelemedik. Gelen giden var ama reklam bilmiyorum tıklama olmuyor yada biz daha bir şeyleri beklemeyi bilmiyoruz. ALLAH Daha Çok kazanç sağlasın.
Hocam tıklama olmaması sizin yanlış kategori seçiminizden kaynaklanıyor. Örnek kategori dövme. Görmek için siteye neden gitsin adam. Zaten görüyor. Olması gereken konu başlığı 2019 yılının en iyi 50 dövmesi...gibi

Gokhan

webmasterfrm
Hocam İşte bizlerde bir yola girdik o yolda deneme yanılma öğreniyoruz. Kategori seçimi evet kötü olmuş olabilir. Onun içinde araştırma yapıyorum nasıl olur nasıl eder. vermiş olduğunuz örnekte benim için bir + dır teşekkürler.

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam rakip sitelere üye olunuz. Sonra onların domaynine girerek inceleyin ne paylaşmışlar ne kadar izlenim almış.baktın çok iyi çektir her paylaştığını sende paylaş.günlük olarak twitter instagram trendlerini takip et paylaş.ayrıyeten 500 le 2000 arası pinterest ağı oluştur repin yaptır.10 20 pinterest hesabını bağla bi bota hesapları 20gün kastır. 5bin takip cin olsa........

fulbaibu

webmasterfrm
Hocam tıklama olmaması sizin yanlış kategori seçiminizden kaynaklanıyor. Örnek kategori dövme. Görmek için siteye neden gitsin adam. Zaten görüyor. Olması gereken konu başlığı 2019 yılının en iyi 50 dövmesi...gibi

Olması gereke nkonu başlığı demişsiniz ama sistem otomatik değil mi? SOnuçta pintopin yapıyoruz, konu başlığına müdahele şansımız yok diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim... İyi kazançlar herkese

Arslan

webmasterfrm
Olması gereke nkonu başlığı demişsiniz ama sistem otomatik değil mi? SOnuçta pintopin yapıyoruz, konu başlığına müdahele şansımız yok diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim... İyi kazançlar herkese
Evet Müdahale edemiyorsun ama burda anlatılmak istenen konu başlıgı deil seçtigin katagori :) Yani Dövme Katagorisinde Pek Fazla Tıklanma Gelmez Ama Görüntülenmesi çok fazladır.Örnek verecek olursam dövme katagorisi ile dekorasyan katagorisi bir deil belki dövme daha fazla görüntülenme ve takip alabilir ama dekorasyon daha az görüntülenme daha fazla tık alabilir.

Katagori seçerken bunlara dikkat ederek ve düşünerek atım atmanızı tavsiye ederim

fulbaibu

webmasterfrm
Evet Müdahale edemiyorsun ama burda anlatılmak istenen konu başlıgı deil seçtigin katagori :) Yani Dövme Katagorisinde Pek Fazla Tıklanma Gelmez Ama Görüntülenmesi çok fazladır.Örnek verecek olursam dövme katagorisi ile dekorasyan katagorisi bir deil belki dövme daha fazla görüntülenme ve takip alabilir ama dekorasyon daha az görüntülenme daha fazla tık alabilir.

Katagori seçerken bunlara dikkat ederek ve düşünerek atım atmanızı tavsiye ederim

evet şimdi anlaşıldı. Cevap için çok teşekkürler..