Hocam tıklama olmaması sizin yanlış kategori seçiminizden kaynaklanıyor. Örnek kategori dövme. Görmek için siteye neden gitsin adam. Zaten görüyor. Olması gereken konu başlığı 2019 yılının en iyi 50 dövmesi...gibiHayırlı kazançlar olsun, Bizler daha o seviyeye bile gelemedik. Gelen giden var ama reklam bilmiyorum tıklama olmuyor yada biz daha bir şeyleri beklemeyi bilmiyoruz. ALLAH Daha Çok kazanç sağlasın.
Hocam tıklama olmaması sizin yanlış kategori seçiminizden kaynaklanıyor. Örnek kategori dövme. Görmek için siteye neden gitsin adam. Zaten görüyor. Olması gereken konu başlığı 2019 yılının en iyi 50 dövmesi...gibi
Evet Müdahale edemiyorsun ama burda anlatılmak istenen konu başlıgı deil seçtigin katagoriOlması gereke nkonu başlığı demişsiniz ama sistem otomatik değil mi? SOnuçta pintopin yapıyoruz, konu başlığına müdahele şansımız yok diye biliyorum. Aydınlatırsanız sevinirim... İyi kazançlar herkese
Evet Müdahale edemiyorsun ama burda anlatılmak istenen konu başlıgı deil seçtigin katagoriYani Dövme Katagorisinde Pek Fazla Tıklanma Gelmez Ama Görüntülenmesi çok fazladır.Örnek verecek olursam dövme katagorisi ile dekorasyan katagorisi bir deil belki dövme daha fazla görüntülenme ve takip alabilir ama dekorasyon daha az görüntülenme daha fazla tık alabilir.
Katagori seçerken bunlara dikkat ederek ve düşünerek atım atmanızı tavsiye ederim