Reklamların üst üste binmesi sorunu ?

freusty

webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
edit. çözüldü teşekkürler.

benim istediğim reklam düzeni :

benim sitedeki hali :

gördüğünüz gibi ben soldaki reklamı genişlettiğimde dikey reklam onun üstüne biniyor. üstteki görselde ise dikey altta kalmış. bunu nasıl ayarlayabilirim acaba?

Konu sahibi tarafından düzenlendi:

freusty

webmasterfrm
Aynı temayı mı kullanıyorsunuz ?
evet aynısı. ben üst reklamı koddan genişliği artırarak ayarladım. belki o farklı bi yöntemle oluşturuyodur. çözemedim. dikey reklamı aşağı kaydırma şansım yok mu? kodla falan nasıl ayarlayabilriim.

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
evet aynısı. ben üst reklamı koddan genişliği artırarak ayarladım. belki o farklı bi yöntemle oluşturuyodur. çözemedim. dikey reklamı aşağı kaydırma şansım yok mu? kodla falan nasıl ayarlayabilriim.

Normalde reklam birimlerinde oluşturulan reklamlara özel boyutlandırma vermediğiniz sürece o şekilde bir sorun yaratmıyor ama. Sizin wordpress tema da nasıl bir ayarlama var bilemiyorum. Belki diğer temanızda farklı bir durum olabilir. Bazen gözden kaçabiliyor. Tekrar inceleyin. Olmaz ise wordpressdeki adsense ayarladığınız kısmı PUB kodunu gizleyerek ekran atabilirsin.

freusty

webmasterfrm
Normalde reklam birimlerinde oluşturulan reklamlara özel boyutlandırma vermediğiniz sürece o şekilde bir sorun yaratmıyor ama. Sizin wordpress tema da nasıl bir ayarlama var bilemiyorum. Belki diğer temanızda farklı bir durum olabilir. Bazen gözden kaçabiliyor. Tekrar inceleyin. Olmaz ise wordpressdeki adsense ayarladığınız kısmı PUB kodunu gizleyerek ekran atabilirsin.

reklam kodunu ad inserter ile değil de single.php ye ekleyince halloldu dikeyi de widget tan koydum.