Shadow ban yedik ne yapmalıyız ?

masahimara

olwa.net
webmasterfrm
Ticaret: 0 / 0 / 0
Arkadaşlar merhaba.

Konumuz bildiğiniz üzere belimizi büken shadow ban.

Örnek vererek gidelim , Siteniz min 15 20 günlük olmuştur para getirmeye başlamıştır fakat sonrasında shadow ban yemiştir.Bu sitelerinizi silmeyiniz.

Yapmanız gereken pin paylaşımını durdurmak ve kendi haline bırakmak olacaktır.%100 açılır diyemeyiz fakat pinterest toplu ban zamanlarından 1 2 hafta sonra genelde açıyorlar hesapları.

Diğer konu hit almamış daha açılalı 1 hafta bile olmamışken shadow yiyen siteleriniz,hostinginize bağlı olmakla birlikte yer kaplamıyosa bırakın silmeyin paylaşımı durdurun kontro ledın arada açılırsa kaldıgı yerden devam ettırırsınız.

Fakat host için yer konusunda sıkıntı yaşıyosanız boşuna zaman kaybetmeyin silin ve yenısını açınız.

fulbaibu

webmasterfrm
Üstad 2 haftadır pinleme yapıyorum. Hiç tık yok. Shadow dan şüpheleniyorum. Source/siteadı.com araması yaptığımda pinler çıkıyor. Ama hiç tık yok. Kategori iyi ama nedense tık gelmiyor. Shadow bandan şüpheleniyorum. Shadow banı anlamanın en iyi yolu nedir?

Fekeli

Entrepreneur
webmasterfrm
Üstad 2 haftadır pinleme yapıyorum. Hiç tık yok. Shadow dan şüpheleniyorum. Source/siteadı.com araması yaptığımda pinler çıkıyor. Ama hiç tık yok. Kategori iyi ama nedense tık gelmiyor. Shadow bandan şüpheleniyorum. Shadow banı anlamanın en iyi yolu nedir?

Çok hızlı pinterest hesabı açmamalısınız ve aşırı hızda pinleme yaptırmamalısınız. Bence en büyük etkenler bunlar.

Mehkut06

webmasterfrm
Hocam bir an önce zengin pin onaylâtıp ona başlayın. Sayfa görüntüleme daha fazla oluyor. Birde nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yazı arası reklam alın. Tık daha fazla oluyormuş. Bunları ben daha yapamadım. Çünkü sitemi açamıyorum ana domaine ads ekliyemedim için.