İŞ ALIMI: AÇIK
Merhaba arkadaşlar.
Çok uzun zaman niche işleriyle uğraşıyorum ve çok fazla sayıda adsense hesabı satın aldım, kendim için onay aldığım siteler derken artık edinmiş olduğum tercübe ve bilgi birikimi mi size aktarmaya karar verdim. Bir çok konuda forumda arkadaşlara yardımcı oldum ve olmaya da devam ediyorum. Normal de Buradaki konumu ücretli satabilirim ama bir çok kişi faydalansın diye ücretsiz paylaştım ve paylaşmaya da devam edeceğim.
Gelelim adsense konumuza, artık edinmiş olduğum bilgi ve tercübeme göre adsense sitelerinize onay alabileceğime inandığım için bu konuyu açmak istedim. Adsense politikasını ihlal etmeyen her türlü siteleriniz için benimle çalışabilirsiniz. Benimle çalışmayı kabul etmiş kişiler aşadağı gerekli olan araçları sağlamak zorundadır.
Adsense onay için gerekli şartlar ;
- Bir adet alan adına sahip olmalısınız. "Domain" yeni ve eski fark etmez.
-Adsense onayı alacağımız sitenizi size vreceğim nameserver adreslerine yönlendirmeniz gerekmektedir.
-Sitenizi Google Webmaster araçlarına ekleyip kodu tarafıma iletmeniz gerekmektedir. Ayrıca sitemap vs gibi ekleme işlemleri beraber veya siz kendiniz yapabilirsiniz.
-ADSENSE ÇALIŞMA KOŞULLARI-
1.BÖLÜM
1.BÖLÜM
1-Hangi lokasyonda adsense hesap sahibi olmak istediğiniz sorulur ve bilgi alış verişi yapılarak işlemlerinize başlanır.
2-Sitenizi verdiğim ns adreslerine yönlendirtikden sonra, sitenizin kurulum işlemleri başlar.
3-Kurulum işlemlerinden sonra gerekli tema,eklentiler ve ayarlar yapılır.
4-Siteniz için gerekli kategori ve sayfalar oluşturulur.
5-Sitenize tamamen size özgün içerikler girilerek ayarlamalar yapılır.
6-Site işleri bittikden sonra tarafınıza bilgi verilir.
- Bu işlemler iş yoğunluğuna göre 1 ile 24 saate kadar sürebilir.
2.BÖLÜM
1-Yukarıdaki işlemler yapılmış ve herhangi bir sorun görünmediği zaman, size sitenizi google webmaster araçlarınıza eklemeniz rica edilir.2-Google webmaster eklemleri ve ayarları yapıldıktan sonra sitenizin index ve google dizin durumu kontrol edilerek ne zaman onaya göndereleceği hakkında bilgi verilir.
3-Google adsense onayına göndermeden önce sizinle iletişim kurularak, sizin email adresinizemi yoksa sıfır bir email açıp tarafınıza teslim edilmesinimi istersiniz diye sorulur.
AŞAĞIDAKİ KURALLAR BENİMLE ÇALIŞAN HERKES KABUL ETMİŞ OLUR.
1- Yukarıda madde olarak belirtilen işlemlerin hepsi tarafımca yapılacaktır.
2-Kesinlikle tarafımca yapılan sitelerin yedekleri müşterimle paylaşılmayacaktır.
3-Benm görevimin sadece, sitelerinize Adsense onay almak olduğunu bilmenizi ve buna göre Google Adsense onay durumuyla ilgili 7/24 bilgi alabilirsiniz.
3-Siteleriniz onay gönderldikten sonra kesinlikle belirli bir süre olmamakla birlikte,Google Adsensenin verilerine göre 1 ile 14 sürebileceğini unutmayınız.
4-Sitenizin onay başvurusu 3 defa red gelme durumunda tarafıma yapmış olduğunuz ödemeniz, belirteceğiniz banka hesabınıza anında iade edilir.
5-Domain uzantısı fark etmeksizin her türlü uzantılı alan adınızla adsense onay almak için çalışabiliriz.
6-Web sitenize onay sonrası , temanızın durumuna göre reklam yerleşimini en iyi verim ve kazanç sağlayacak şekilde ücretsiz olarak tarafınıza hediye ediyorum. " Unutmayınız ki reklam yerleşimi de adsense onayı kadar önemli ve kazana bilmeniz için gereklidir."
7-Arkadaşlar bizim kurulum ve google index alma süreci 2 gündür. Ondan sonrası duruma göre Google Adsense onaya gönderilir ve onay süreci için malesef zaman birimi belirtemiyoruz. Sonuta onayı verecek olan Google Adsense lütfen bunu unutmayalım.
8-Çalışma öncesi alacağınız hizmetin ücreti peşin alınmaktadır.
9-Yukarıdaki maddeler dışında kendi rızasıyla iade isteyen kişilere, ödemenin %50' geri iade edilir. " Sonuçta bende bir emek veriyorum ve kişi/lere
ödeme yapıyorum. Emeğimin karşılığını almak ve emeğimin ve zamanımın boşuna gitmesini istemem.
Önemli Not : Arkadaşlar konu içerisinde her şeyi açık ve seffaf bir şekilde belirttim. Kesinlikle yapılacak olan çalışma yukarıda ki saydıklarımdan ibaret olup, sitelerinize reklam yerleşimi ücretin içerisinde olup hediye olarak düşünebilirsiniz.
-ADSENSE ONAYI İÇİN FİYATLARIMIZ-
1 domain için 80 TL
2 domain için 150 TL
3 domain için 200 TL
4 domain için 250 TL
5+ daha fazla domain için lütfen fiyat sorunuz.
- İLETİŞİM BİLGİLERİ-
Whatsapp: +380506542978
1 domain için 80 TL
2 domain için 150 TL
3 domain için 200 TL
4 domain için 250 TL
5+ daha fazla domain için lütfen fiyat sorunuz.
- İLETİŞİM BİLGİLERİ-
Whatsapp: +380506542978